ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 8/10 Σάββατο

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 8.10 Σάββατο

Η κάρτα λενορμαν του Σαββάτου 14. Η Αλεπού ( 09 Σπαθί )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Σκέψεις γυναίκας από το παρελθόν
2) Διάθεση για ερωτικά παιχνίδια
3) Πρωτοβουλίες για δουλειές.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Έχετε μάθει πως λειτουργεί ο άνθρωπος σας. Κάντε και εσείς κάτι περισσότερο για να του δώσετε μια παραπάνω χαρά και ανακούφιση.

ζωδια – Καρκίνος: Μπορείτε να ονειρευτείτε και πάλι. Το άτομο που σας ενδιαφέρει είναι έτοιμο να πέσει στην αγκαλιά σας και θα σας εξομολογηθεί έρωτα.

ζωδια – Ζυγός: Διασκεδάστε όσο μπορείτε. Μην έχετε συνέχεια το βλέμμα και την σκέψη σας στον ερωτικό τομέα. Ίσως από την παρέα σας, και να ενοχληθούν.

ζωδια – Αιγόκερως: Οι δοκιμασίες που περνάτε είναι ένα βήμα πριν τελειώσουν. Τώρα θα αρχίσετε να μετράτε τις επιτυχίες στον έρωτα και στο χρήμα.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Διαθέτετε το απαραίτητο πείσμα για να κάνετε το άτομο που σας ενδιαφέρει να γυρίσει το ερωτικό του ενδιαφέρον επάνω σας… και μόνιμα.

ζωδια – Λέων: Θα ανακαλύψετε πολλά περισσότερα για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει σε αισθηματικό επίπεδο. Ωστόσο μην κάνετε ακόμη την επόμενη κίνηση σας.

ζωδια – Σκορπιός: Σκεφτείτε όλα αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν και βρείτε τι πιθανόν να φταίει και στην δική σας συμπεριφορά. Οι μέρες σας κυκλώνουν με νέο κόσμο.

ζωδια – Υδροχόος: Τα κέρδη σας είναι πολλά. Ύστερα από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στασιμότητας και αναμονής, θα αρχίσετε να βλέπετε εξελίξεις και επικοινωνίες.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Ζητήστε από τον άνθρωπο σας, και θα δείτε ότι θα εισπράξετε αυτό που επιθυμείτε. Ακόμη και σε επίπεδο δεσμεύσεων. Και οι εκπλήξεις συνεχίζονται.

ζωδια – Παρθένος: Οι σημαντικές πρωτοβουλίες που είχατε πάρει για την σχέση σας, τώρα δικαιώνονται. Κάντε λίγο υπομονή και θα δείτε ότι το ταίρι σας θα σας υποστηρίξει.

ζωδια – Τοξότης: Μια επαφή από μακριά θα σας αναστατώσει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Ίσως ένας παλιός έρωτας, ίσως μια γνωριμία ακόμη σε εκκρεμότητα.

ζωδια – Ιχθύς: Κρατήστε τα χαρτιά σας κλειστά και μην λέτε σε κανέναν για τα επόμενα σχέδια σας. Μετά την πανσέληνο του μήνα στις 16, θα μπορέσετε να κάνετε τις αποκαλύψεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις