ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 8/11 Τρίτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 08.11 Τρίτη

Η κάρτα λενορμαντ της Τρίτης 06. Τα Σύννεφα ( Ρήγας Σπαθί )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Στάση ερωτικής αναμονής
2) Καινούργιες γνωριμίες
3) Διάθεση για έρωτα

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Η γενικότερη στάση, που κρατάτε είναι ουδέτερη. Ίσως αυτό να το χρειάζεστε για να αντιληφθείτε πρώτα την στάση της άλλης πλευράς, πόσο μάλλον αν αυτό είναι και κάτι νεοεισερχόμενο στην ζωή σας.

ζωδια – Καρκίνος: Βιώνετε μεγάλες αλλαγές. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι απλά, να τις δεχτείτε με αγάπη. Πιθανόν να σας έρθει και μια ερωτική πρόταση που θα σας δελεάσει.

ζωδια – Ζυγός: Δεν χρειάζεται να ακούτε τι λένε οι άλλοι για την πορεία της σχέση σας. Εσείς σίγουρα ξέρετε πολύ καλύτερα, από όλους τις πραγματικά συμβαίνει.

ζωδια – Αιγόκερως: Δεν πρέπει να κάνετε κάτι παρακινδυνευμένο. Είναι μια εποχή που πρέπει να σκεφτείτε πολύ περισσότερο, αυτά που έχετε χτίσει σε συναισθηματικό επίπεδο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Υπάρχει ένας τελικός προορισμός στην σχέση σας. Να είστε έτοιμοι. Σας έρχονται όμορφες προτάσεις που θα δεν θα μπορέσετε να αρνηθείτε.

ζωδια – Λέων: Είσαστε μέσα στα νεύρα και απόλυτα δικαιολογημένα. Το ταίρι σας δεν δείχνει ότι δεν καταλαβαίνει τις ανάγκες σας. Μπορείτε να μιλήσετε και να λύσετε τις αποστάσεις.

ζωδια – Σκορπιός: Αν δεν είστε έτοιμοι για μεγάλες αλλαγές και δεσμεύσεις, μπορείτε να το πείτε από τώρα. Θα ήταν πολύ πιο έντιμο από την δική σας πλευρά.

ζωδια – Υδροχόος: Διαλέξτε τι θα κάνετε το επόμενο χρονικό διάστημα. Το ταίρι σας έχει ανάγκη από το να σας κάνει προτάσεις, που είτε θα αποδεχτείτε, είτε θα απορρίψετε.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Οι εξελίξεις τρέχουν. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πείτε σθεναρά την άποψη σας, χωρίς να φοβάστε. Και σε όποιον αρέσετε.

ζωδια – Παρθένος: Χάρη στην δική σας ψυχραιμία και ωριμότητα, θα κρατήσετε και πάλι την ισορροπία μέσα στην σχέση σας. Οι ελεύθεροι θα έχουν ερωτικές προκλήσεις.

ζωδια – Τοξότης: Μην επιτρέψετε σε κανέναν να έχει ενεργό ρόλο, μέσα στον αισθηματικό σας δεσμό. Το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι να προκύψουν προβλήματα.

ζωδια – Ιχθύς: Η ενέργεια η ερωτική που σας τυλίγει μέσα σε αυτήν την νέα γνωριμία, θα σας κάνει να αισθανθείτε και πάλι ζωντανοί και έτοιμοι για νέες κατακτήσεις.