ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 9/07 Σάββατο

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 09.07 Σαββάτο

 

Η κάρτα λενορμαντ του Σαββάτου 26. Το Βιβλίο (Δέκα Καρό)
Ερωτική εξομολόγηση, δυνατή επανασύνδεση, λόγια για αισθηματικά ξεκαθαρίσματα.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Είστε σε μια κατάσταση που όλα σας φταίνε. Δώστε λίγο παραπάνω χρόνο για να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για το άτομο που σας ενδιαφέρει

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Χάνετε τον πολύτιμο χρόνο σας από την στιγμή που προσκαλείτε και κάποιος δεν έρχεται- δεν ανταποκρίνεται. Κάντε ένα βήμα πίσω.

ζωδια – Ζυγός: Αδυνατείτε αυτήν την εποχή να ισορροπήσετε την λογική με τον συναίσθημα. Οι επόμενες μέρες μέσα από τρίτες συμπεριφορές, θα σας δώσουν την λύση.

ζωδια – Αιγόκερως: Σχέσεις και συναισθήματα θα περάσουν από ψιλή κρησάρα. Δεν θα χάσετε το Καλοκαίρι σας, αναμένοντας να σας αποδείξουν την αλήθεια τους.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Έχετε την στήριξη του συντρόφου σας και αυτό θα σας κάνει να αισθανθείτε πιο ασφαλείς σε όλα αυτά που επιθυμείτε, να προτείνετε από την νέα σεζόν.

ζωδια – Λέων: Η συνδρομή των φίλων και των γνωστών σας, είναι σημαντική για να αισθανθείτε ότι και πάλι πατάτε γερά στα πόδια σας. Η ψυχολογία σας θα ανέβει κατακόρυφα.

ζωδια – Σκορπιός: Είσαστε σε βαθιές σκέψεις για όλα αυτά που έχουν συμβεί το προηγούμενο διάστημα. Μην αναβάλετε άλλο τις τελικές σας αποφάσεις.

ζωδια – Υδροχόος: Είναι μια καλή εποχή όπου και μπορείτε να ξεκαθαρίσετε και μέσα σας, αλλά και με τον άνθρωπο σας, αυτά που πρέπει να γίνουν προσεχώς.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Θα καταφέρετε να προσπεράσετε όλες τις δυσκολίες και τα εμπόδια που έχουν σταθεί μεταξύ εσάς και τους ανθρώπου που αγαπάτε

ζωδια – Παρθένος: Κοιτάξτε και λίγο γύρω σας. Δεν είναι όλα σε αυτήν την ζωή μόνο έρωτες και πάθη. Κάποιοι από την οικογένεια και τον κοινωνικό σας κύκλο σας έχουν χάσει.

ζωδια – Τοξότης: Νέα γνωριμία ενόψει. Αυτό είναι κάτι που θα σας ανεβάσει την διάθεση αλλά και θα σας ξαναβάλει ενεργά, μέσα στον παιχνίδι της αγάπης

ζωδια – Ιχθύς: Αν δεν μοιράζεστε τα ίδια θέλω και αντιλήψεις με τους άλλους, τότε με δυσκολία θα καταφέρετε να εξελίξετε την κοινή σας σχέση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις