ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαντ Πέμπτη 10.09

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια  λενορμαντ    Πέμπτη  10.09

 

 

 

Η Κάρτα  της Πέμπτης  /  11.  Τα Σπαθιά  ( Βαλές Σπαθί )

Ένταση λόγων, γρήγορα νέα, ισχυρός άντρας, καλός γάμος, νέες καταστάσεις.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

 

ζωδια – Κριός:  Έχετε ανάγκη από αλλαγές και αυτό συμβαίνει επειδή πια η μακροχρόνια σχέση σας δεν σας εκφράζει. Μιλήστε με τον σύντροφο σας και όλα θα μπορέσουν να διορθωθούν.

 

ζωδια – Καρκίνος: Η σιγουριά και η ασφάλεια είναι τα δύο βασικά αιτούμενα για να προσελκύσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Σκεφτείτε πρώτα  και μιλήστε  ειλικρινά.

 

ζωδια – Ζυγός: Ζείτε ανεξέλεγκτες καταστάσεις μέσα στον δεσμό σας. Οι πλειοψηφία θα θελήσει πια να αποχωρήσει καθώς δεν υπάρχει επικοινωνιακό υπόβαθρο για συνέχιση.

 

ζωδια – Αιγόκερως: Μια παραπάνω προσοχή θα χρειαστείτε στις υπερβολικές αντιδράσεις που θα προκύψουν από την ερωτική σχέση σας, που απλά θεωρεί ότι δεν της προσφέρετε όσα χρειάζονται.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

 

ζωδια – Ταύρος: Δώστε μεγαλύτερη βαρύτητα στα λόγια που θα ακούσετε από το συντροφικό σας ταίρι. Πιθανόν να τα εννοεί και εσείς σε λίγο καιρό να βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

 

ζωδια – Λέων: Δεσποτικές και άσχημες συμπεριφορές προκύπτουν από το μέρος σας προς τις νέες γνωριμίες, και αυτό πιθανόν να τις τρομάζει. Ασκείστε την διπλωματία που διακατέχει το ζωδιο σας.

 

ζωδια – Σκορπιός: Θα αφιερώσετε πολύ  χρόνο για να οργανώσετε τα κοινά σας προγράμματα για το υπόλοιπο Φθινόπωρο. Συζητήστε και την πρακτική τους πλευρά.

 

ζωδια – Υδροχόος:  Προσφέρετε λιγοστή αγάπη στον άνθρωπο σας που την χρειάζεται, άσχετα αν δεν το έχει εκφράσει ευθέως. Επίσης, απομακρύνετε τρίτους και τους σχολιασμούς τους.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

 

ζωδια – Δίδυμοι: Η αποφασιστικότητα σας είναι το κλειδί για να δώσετε έναν αέρα ανανέωσης στην ερωτική σας ζωή… που έχει χάσει τον ενθουσιασμό της. Οι ελεύθεροι θα τύχουν νέων γνωριμιών.

 

ζωδια – Παρθένος: Ενισχυμένοι βγαίνετε αυτές τις ημέρες.. μετά από σημαντικές  εκκαθαρίσεις στην κοινωνική και προσωπική σας ζωή. Όλα συνηγορούν και σε βελτίωση της προσωπικής σας ζωής.

 

ζωδια – Τοξότης: Έχετε μπλοκαριστεί και αυτό σας κάνει πιο ευάλωτους. Οι μέρες είναι κατάλληλες για επικοινωνία και αποφάσεις ζωής. Αυτοί που έχουν χωρίσει θα έχουν ευκαιρίες συναντήσεων.

 

ζωδια – Ιχθύς: Αλλάζοντας τον τρόπο σκέψεως σας και τις καθημερινές δράσεις σας, θα μπορέσετε να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή και να συμπαρασύρετε και το ταίρι σας σε κάτι ποιοτικότερο.