ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν Τεταρτή 28.10

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν Τεταρτή 28.10

 

 

Η Κάρτα λενορμαντ της Τετάρτης 03. Το Πλοίο  (Δέκα Μπαστούνι)

Ερωτικές επιστροφή συντρόφου,  νέα ερωτική- σεξουαλική περιπέτεια, ισχυρός άντρας – δυναμική προσωπικότητα.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

 

ζωδια – Κριός:  Κυριαρχεί σταθερότητα στην ερωτική σας καθημερινότητα και αυτό σας ανοίγει δρόμους… για κινήσεις δέσμευσης. Σε όλο αυτό ενημερώστε και το ταίρι σας.

 

ζωδια – Καρκίνος:   Δώστε τις απαραίτητες εξηγήσεις στον άνθρωπο σας και μετά αφήστε τον να σκεφτεί πως θέλει να δράσει. Το να παρακαλέσετε ή να ζορίσετε τις καταστάσεις… θα έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα.

 

ζωδια – Ζυγός: Πληθώρα δράσεων και λόγων θα εισπράξετε από ταίρι σας που επιδιώκει εδώ και καιρό να σας δώσει να καταλάβετε …ότι πολλά στην σχέση σας δυσλειτουργούν.

 

ζωδια – Αιγόκερως: Η μέρα σας δημιουργεί ένα θετικό κλίμα στην διάθεση σας και αυτό θα φανεί και στον άνθρωπο σας. Όσοι είναι ελεύθεροι θα έχουν επίμονο φλερτ που θα τους ξενίσει.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

 

ζωδια – Ταύρος: Αποφασίστε τελικά με ποιόν θέλετε.  Οι περισσότεροι που  είναι μπλεγμένοι σε διπλές ερωτικές διαδρομές, θα χρειαστεί άμεσα να επιλέξουν.

 

ζωδια – Λέων: Είσαστε στο κέντρο του κόσμου αυτού…και μέχρι τις 31/10 το σύμπαν είναι σύμμαχος σας, και θα σας κάνει όλα τα χατίρια, αν και εσείς κινητοποιηθείτε λίγο περισσότερο.

 

ζωδια – Σκορπιός: Τα συναισθηματικά σας επιτέλους πάνε σύμφωνα με τα σχέδια σας. Οι μέρες μέχρι τα τέλη του μήνα, θα σας δώσουν ευκαιρίες για εποικοδομητικό διάλογο με τον άνθρωπο σας.

 

ζωδια – Υδροχόος:  Θα υπάρξει αρκετή πίεση χρόνου πάνω σας, προκειμένου να μπορέσετε να βρείτε την χρυσή τομή με την συναισθηματική σας σχέση. Οι ελεύθεροι θα δεχτούν νέες προτάσεις.

tarw-wroskopio-4

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

 

ζωδια – Δίδυμοι: Η μυστικοπάθεια που σας διακατέχει τον τελευταίο μήνα έχει παραξενέψει το συντροφικό σας ταίρι. Αν υπάρχει κάτι κρυφό, επιλύστε το  άμεσα… κίνδυνος αποκαλύψεων.

 

ζωδια – Παρθένος: Η μέρα και η σημερινή και η αυριανή… θα έχουν κάτι ιδιαίτερο στην ατμόσφαιρα, που θα σας βάλει σε ρομαντικές σκέψεις για τον άνθρωπο σας. Μοιραστείτε τες.

 

ζωδια – Τοξότης: Μην κάνετε πειράματα με το παρελθόν σας. Η περιέργεια σε θέματα αισθημάτων δεν φέρνει ποτέ καλά αποτελέσματα και ιδίως σε εποχές που τα περισσότερα και ο περισσότεροι είναι .. απάτη!

 

ζωδια – Ιχθύς: Δυσκολεύεστε στο να πάρετε αποφάσεις για την συναισθηματική σας ζωή. Το σύμπαν θα σας ενισχύσει με αλήθειες και γεγονότα στο να ξετυλίξετε το κουβάρι των σκέψεων σας.