ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν Δευτέρα 12.10

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν Δευτέρα 12.10

 

Η Κάρτα λενορμαντ της Δευτέρας 21.Το Βουνό (08 Σπαθί)

Ιδιότροπο  άτομο -γυναίκα-, ερωτικά εμπόδια,  ανακρίβειες  – ψέματα, αργοπορία δέσμευσης -απογόνου.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

 

ζωδια – Κριός:  Θα πρέπει να κινηθείτε με πολύ μικρά βήματα προς την μεριά του νέου ανθρώπου ή της επανασύνδεσης που σας ενδιαφέρει. Οι μέρες δεν ευνοούν ωστόσο  ενθουσιώδης και ανώριμες δράσεις.

 

ζωδια – Καρκίνος: Ασκείτε κριτική στους πάντες, εκτός από τον ίδιο σας τον καλό εαυτό. Παραπονιέστε και με το παραμικρό. Χαλαρώστε και οργανώστε μερικές μέρες αποσυμφόρησης της καθημερινότητας σας μαζί με τον άνθρωπο σας.

 

ζωδια – Ζυγός: Είσαστε παρόν στα πάντα… και αυτό δημιουργεί μια  ασφάλεια στον άνθρωπο σας, που  τις τελευταίες ημέρες, σας έχει χάσει φέρει πολύ πιο κοντά του.

 

ζωδια – Αιγόκερως: Πολλά από αυτά που σκέφτεστε …θα τα βρείτε σύντομα μπροστά σας.  Ωστόσο, μην αντισταθείτε σε ερωτικές προτάσεις από τον  σύντροφο σας, αλλά και για μικρές αποδράσεις. .

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

 

ζωδια – Ταύρος: Θα βρείτε τους σωστούς τρόπους για να διοχετεύσετε την δυναμική ενέργεια σας. Πολλά τα νέα φλερτ, οι περιπέτειες και οι επαφές που θα σας περιτριγυρίζουν τις επόμενες ημέρες,  και που θα σας γοητεύσουν.

 

ζωδια – Λέων: Επιβάλλεται να προσπαθήσετε να έρθετε πιο κοντά στα θέλω  και ανάγκες του συντρόφου σας. Οι μέρες είναι καλές για διεξοδικές συζητήσεις για την πορεία και την εξέλιξη της αισθηματικής σχέσης σας

 

ζωδια – Σκορπιός: Θυμάστε φυσικά τι πήγε λάθος κατά την προηγούμενη φορά και απομακρυνθήκατε με τον άνθρωπο σας. Πλησιάζετε στο να το επαναλάβετε…!

 

ζωδια – Υδροχόος:  Όμορφες  στιγμές θα προκύψουν τις προσεχείς ημέρες για όλους τους Υδροχόους.  Η αίσθηση  της βεβαιότητας που σας παρέχει το ταίρι σας… θα σας δώσει περισσότερες ευκαιρίες για να έρθετε κοντά.

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

 

ζωδια – Δίδυμοι: Τα αποτελέσματα των δυναμικών προσπαθειών σας είναι δυστυχώς  αμφίβολα. Πολλές οι καθυστερήσεις που έχουν προκύψει μέσα στις σχέσεις. Ωστόσο, μην αδρανοποιήστε… σκεφτείτε πρακτικές λύσεις που θα βελτιώσουν  το κλίμα

 

ζωδια – Παρθένος: Κάθε νέα αρχή θέλει και την απαραίτητη προσοχή.. Πολλά τα πρόσωπα που θέλουν την καλή σας παρέα…! Οι δεσμευμένοι ας είναι λίγο πιο εγκρατείς… δεν χρειάζονται και  πάλι πειραματισμοί!

 

ζωδια – Τοξότης: Ελάχιστος ο ελεύθερος χρόνος που απομένει για εσάς. Φροντίστε να αποδώσετε και όσο χρειάζεται και στον ερωτικό σύντροφο σας, ιδίως αν ετοιμάζεστε για δέσμευση.

 

ζωδια – Ιχθύς: Το κλίμα στην προσωπική ζωή σας θα γίνει άκρως ερωτικό. Αντισταθείτε σε οτιδήποτε θεωρείτε ακατάλληλο …και πιθανόν να βάζει σε κίνδυνο  την κανονική σας σχέση!