Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν Δευτέρα 13.07

Lenormard

Ερωτικη χαρτομαντεια  λενορμαν    Δευτέρα  13.07

 

 

Η Κάρτα  της Κυριακής  / 36. Σταυρός  ( 06  Σπαθί )

Ερωτική επιτυχία,  ισχυρός άντρας, δυναμική γυναίκα, εξέλιξη επιχείρησης.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

 

Κριός: Έχετε κάνει άπειρα λάθη…και αυτό έχει αντίκτυπο και στην καθημερινή σας ερωτική ζωή. Το ταίρι σας που τα έχει επωμιστεί όλα αυτά τον τελευταίο καιρό, ήδη σκέφτεται την οριστική διάλυση του δεσμού σας.

 

Καρκίνος: Δηλώστε τις προθέσεις σας και το τι θέλετε να κάνετε φέτος το Καλοκαίρι. Το ταίρι σας είναι ήδη ενθουσιασμένο  που φέτος έχετε καταφέρει να κάνετε μαζί πολλά πράματα… πόσο μάλλον και αυτό.

 

Ζυγός: Οι συζητήσεις που θα γίνουν με μια παλιά σας αγάπη… το πιο πιθανόν είναι να μην καταλήξουν πουθενά. Οι αναμνήσεις και των δύο δεν είναι καλές με αποτέλεσμα να μην μπορείτε πια να αλληλό- εμπιστευτείτε.

 

Αιγόκερως: Δεν διαφαίνονται προοπτικές για να τα ξαναβρείτε με τον σύντροφο που έχετε λογοφέρει. Οι διάθεση και των δύο έχει γίνει προβληματική. Για τους ελεύθερους πολλά τα τυχερά από νέες επαφές.

tarw-erwtoskopio

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

 

Ταύρος: Αποτυχία θα υπάρξει στις συζητήσεις που θα κάνετε με τον νέο άνθρωπο που υπάρχει τον τελευταίο καιρό στην καθημερινότητα σας. Δεν είστε και οι πιο εύκολοι σαν άνθρωποι …. με αποτέλεσμα να μην ευοδωθούν οι δράσεις σας.

 

Λέων: Η όρεξη σας είναι σε υψηλά επίπεδα….και αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο στον άνθρωπο σας. Αυτοί που ταξιδεύουν αυτήν την εποχή, θα έχουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

 

Σκορπιός: Πιθανολογείτε και κάνετε υποθέσεις που δεν είναι βασισμένες πάνω σε σωστά δεδομένα… και πάλι θα βγάλετε λάθος συμπεράσματα. Καλύτερα ρωτήστε τον σύντροφο σας και μην εναντιώνεστε χωρίς λόγο.

 

Υδροχόος:  Αισθάνεστε μόνοι χωρίς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Έχετε κάνει άπειρα λάθη, που καλείστε να διορθώσετε άμεσα με  πρακτικές σας πρωτοβουλίες.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

 

Δίδυμοι: Έχετε δοκιμαστεί πολύ….. και αυτό σας έχει κάνει αρκετά αυστηρούς με τους πάντες. Υπάρχει όμως και μια ιδιαίτερη προσωπικότητα… που θα μπορέσει να σας ξεκλειδώσει!

 

Παρθένος: Κανένα πρόβλημα και καθυστερήσεις δεν θα αντιμετωπίσετε το προσεχές διάστημα…. στις τελικές επιδιώξεις, για περαιτέρω δεσμευτικές κινήσεις με το ταίρι σας.

 

Τοξότης: Στο μυαλό σας υπάρχει μόνο χωρισμός. Δεν επιθυμείτε να δώσετε περαιτέρω περιθώρια χρόνου σε άτομα που σας έχουν προδώσει στο παρελθόν.

 

Ιχθύς: Οι αποφάσεις που θα πάρετε τις προσεχείς ημέρες θα είναι και οι τελικές.

Ανακοινώστε τες και περιμένετε τις όποιες αντιδράσεις από την άλλη πλευρά…!