Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν Δευτέρα 20.07

Lenormard

Ερωτικη χαρτομαντεια  λενορμαν    Δευτέρα  20.07

 

 

Η Κάρτα  της Δευτέρας  / 17. Ο Πελαργός ( Ντάμα κούπα )

Κινητικότητα, νέα αγάπη, εκπλήρωση ευχής, θετική επιρροές, επαγγελματική επιτυχία.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

 

Κριός:  Μην ασκείστε κριτική σε κανέναν και ιδίως τον άνθρωπο σας. Αναζητήστε τους νέους τρόπους που θα ανανεώσουν την σχέση σας μέσα σε αυτόν τον μήνα … αλλά και εσάς.

 

Καρκίνος: Προσέξτε περισσότερο και ασχοληθείτε πιο βαθιά με  θέματα που ακουμπάνε το παρελθόν σας… που θα σας θυμηθεί με επικοινωνίες και συναντήσεις πριν το τέλος του μήνα Ιουλίου.

 

Ζυγός: Κανείς δεν είναι πρόθυμος από τα περιβάλλοντα σας να πληρώσει τα νεύρα σας και ιδιαίτερα το ήδη κουρασμένο ταίρι σας. Κάντε ότι μπορείτε για να χαλαρώσετε.

 

Αιγόκερως: Το ταίρι σας θα σας αποκαλύψει την όμορφη και ρομαντική του πλευρά. Κάντε κάτι ανάλογο και σε αυτό εντάξτε και νέες δραστηριότητες που θα το ενθουσιάσουν.

zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

 

Ταύρος: Η δυσπιστία που έχετε σαν ζωδιο, δεν θα σας βγάλει τελικά πουθενά .  Επικεντρωθείτε στα αληθινά γεγονότα και εισάγετε τον γόνιμο διάλογο μεταξύ σας.

 

Λέων:  Μην επιτρέπετε σε τρίτα πρόσωπα να σας μειώσουν. Μιλήστε και υποστηρίξτε την θέση σας επιχειρηματολογώντας. Η φυγή δεν είναι λύση για τους Λέοντες.

 

Σκορπιός: Η ερωτική σας απογοήτευση είναι μεγάλη και αυτό διαφαίνεται στο πρόσωπο σας αλλά και  στις δράσεις σας. Μην μένετε ακίνητοι και δράστε για την καλή σας ψυχολογία.

 

Υδροχόος:  Ανατροπή θα υπάρξει στα σχέδια σας για ένα άτομο που έχει μπει τον τελευταίο καιρό στην ερωτική σας ζωή. Οι ελεύθεροι θα έχουν πληθώρα νέων επαφών.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

 

Δίδυμοι: Επηρεασμένη προς το καλύτερο η διάθεση και η ψυχολογία σας από νέες γνωριμίες που σας πολιορκούν έντονα. Ζήστε το καθώς το σύμπαν σας ευνοεί.

 

Παρθένος: Οι παρακινδυνευμένες δράσεις σας θα σας βάλουν σε περιπέτειες….. που πιθανόν να οδηγήσουν σε οριστικό χωρισμό. Περιορίστε τα λόγια σας και αφήστε τις ημέρες να κυλήσουν.

 

Τοξότης: Προετοιμαστείτε για εκπλήξεις και νέα πρόσωπα τις προσεχείς ημέρες. Ωστόσο διακόψτε τις παρελθοντικές όμως επαφές και επικοινωνίες που σας καθυστερούν.

 

Ιχθύς: Τολμήστε να δείξετε τον καλό σας εαυτό στον άνθρωπο που έχει γοητεύσει το μυαλό σας. Ωστόσο, μην υποσχεθείτε κάτι παραπάνω των δυνάμεων.