ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν Δευτέρα 14.09

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια  λενορμαν    Δευτέρα  14.09

 

 

Η Κάρτα  της Δευτέρας   /  04.  Το Σπίτι  ( Ρήγας Κούπα )

Απόκτηση νέου απογόνου, ολοκλήρωση δύσκολης αγάπης, επανασύνδεση.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

 

ζωδια – Κριός:  Είσαστε στον δρόμο τον σωστό της προσωπικής ευτυχίας και κοντά στην πραγματική αγάπη. Όλο το σύμπαν και οι κοσμικές ροές συνωμοτούν στο να αποκατασταθούν οι ισορροπίες σε όλους τους τομείς της ζωής σας

 

ζωδια – Καρκίνος: Οργανωθείτε και προγραμματιστείτε με τον αγαπημένο σύντροφο σας για το επόμενο  διάστημα. Οι επόμενες ημέρες είναι πολύ καλές για συζητήσεις και κοινές αποφάσεις.

 

ζωδια – Ζυγός: Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας, που έχει τόσο πολύ ταλαιπωρηθεί από τις λαθεμένες συμπεριφορές των τρίτων. Από την επόμενη εβδομάδα θα δείτε και μεγαλύτερες αλλαγές στην αισθηματική σας ζωή.

 

ζωδια – Αιγόκερως: :  Έχετε γίνει πολύ πιο ρομαντικοί και κατ’επέκταση  υποκειμενικοί. Αναρωτηθείτε αν όλο αυτό το αξίζετε σε σχέση με αυτά που εισπράττετε από τον άνθρωπο σας.prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

 

ζωδια – Ταύρος: Προτιμήστε να έχετε αρκετές  στιγμές μοναξιάς προκειμένου να ξεκαθαρίσετε στο κεφάλι σας τι ακριβώς θέλετε να γίνει και να εξελιχτεί στην αισθηματική σας ζωή.

 

ζωδια – Λέων: Είσαστε παγιδευμένοι σε πολλή δουλειά και λοιπές υποχρεώσεις και μάλλον σας έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο σας αρκετά και σημαντικά εν σχέση με την προσωπική σας ζωή.

 

ζωδια – Σκορπιός: Η ανασφάλεια και η φοβία  της απόρριψης που έχετε μέσα στον μυαλό σας, για το πρόσωπο  που σας ενδιαφέρει… σας κάνει ολιγαρκείς στις επιδιώξεις σας.

 

ζωδια – Υδροχόος:  Μην κάνετε σχέδια και ιδίως με άτομα που έχετε μόλις τον τελευταίο καιρό γνωρίσει. Οι ελεύθεροι του ζωδιου θα μπορέσουν να αισθανθούν πολύ καλύτερα με τις κοινωνικές τους συναναστροφές.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

 

ζωδια – Δίδυμοι: Αργά αλλά δυναμικά τα βήματα σας προς της επίτευξη του σκοπού σας. Μην λετε πολλά και σε κανέναν… οι προσπάθειες σας ήδη αναγνωρίζονται από το πρόσωπο που σας έχει γοητεύσει.

 

ζωδια – Παρθένος: Ευαισθησία και τρυφερότητα θα λάβετε από τον αγαπημένο σύντροφο σας. Όλα δείχνουν ότι βρίσκεστε σε ένα καλό δρόμο, προκειμένου να ολοκληρώσετε τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας.

 

ζωδια – Τοξότης: Έχετε καταφέρει και έχετε ξεφύγει από τους άσχημους δρόμους του παρελθόντος. Στο τώρα υπάρχουν πολλές και καλές προοπτικές για να αναδείξετε τον παλιό καλό σας εαυτό.

 

ζωδια – Ιχθύς: Αποφύγετε τις ολομέτωπες συγκρούσεις με όσους διαφωνείτε. Δεν θα βρείτε καμία άκρη αυτήν την χρονική περίοδο. Κάντε πιο συγκεκριμένους τους στόχους σας.