ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν Δευτέρα 21.09

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν  Δευτέρα 21.09

 

 

Η Κάρτα λενορμαντ της Δευτέρας  01. Ο Καβαλάρης  ( 09 Κούπα )

Ειδήσεις, ευνοϊκή περίοδος, νέος έρωτας, ταξίδι- εξωτερικό  επανασύνδεση με βοήθεια τρίτων

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

 

ζωδια – Κριός:  Θα καταφέρετε να σταθεροποιήσετε την σχέση σας, που τόσο έχει χαλαρώσει  από τις εντάσεις και τους συνεχείς μικρό – χωρισμούς. Αφήστε λίγο χρόνο και από τον Οκτώβριο ….και μετά ξαναπροσπαθήστε.

 

ζωδια – Καρκίνος: Οι πρακτικές λύσεις που προτείνετε δεν θα βρουν εύκολα  τον τελικό στόχο τους. Από Πέμπτη….. οι μέρες θα  είναι καλύτερες για συναισθηματικό διάλογο και δράσεις  προς το ταίρι σας.

 

ζωδια – Ζυγός: Έχετε ξεφύγει εντελώς από τα λογικά σας όρια. Οι εκρήξεις και οι επιθετική σας συμπεριφορά δεν έχουν αποδώσουν τα αναμενόμενα. Δοκιμάστε και μέσω του διπλωματικού διάλογου!

 

ζωδια – Αιγόκερως: Θα υπάρξουν ευχάριστες επικοινωνίες και συναντήσεις για αυτούς που ψάχνουν να βρουν κάτι νέο στην ερωτική τους ζωή. Απομακρυνθείτε όμως από τις μνήμες του άσχημου παρελθόντος.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  :  Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

 

ζωδια – Ταύρος: Ημέρα γεμάτη ενέργεια που πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Τα ζευγάρια θα καταφέρουν να βρουν ώρα για να αναθερμάνουν την αισθηματική τους κατάσταση.

 

ζωδια – Λέων: Δεν έχετε ακόμα πάρει τις τελικές σας αποφάσεις για την συνέχιση του δεσμού σας η όχι… και ακόμα δεν έχετε ούτε καν ξεκαθαρίσει με το ταίρι σας. Αυτό θα έχει περαιτέρω καθυστερήσεις λόγων τρίτων παρεμβολών.

 

ζωδια – Σκορπιός: Θα υπάρξει κινητικότητα από άτομα του παρελθόντος σας. Πιθανόν να υπάρχει ακόμη ανάγκη για μερικές εξηγήσεις. Οι ελεύθεροι Σκορπιοί θα έχουν ροή επικοινωνιών….. από νέο κόσμο.

 

ζωδια – Υδροχόος:  Με τις σκέψεις  που σας διακατέχουν όλα μπορούν να λυθούν. Ο ρόλος  του ισορροπιστή έχει πέσει σε εσάς. Οι ελεύθεροι θα έχουν την τάση απομάκρυνσης προσωρινά…. από το κοινωνικό τους περιβάλλον.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  :  Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

 

ζωδια – Δίδυμοι: Υπέρμετρη  ένταση θα υπάρξει μέσα στα ζευγάρια που έχουν μεταξύ τους μεγάλη χιλιομετρική απόσταση. Οι συναντήσεις για ξεκαθαρίσματα θα είναι η μόνη και η σωστή λύση.

 

ζωδια – Παρθένος: Θέματα που σχετίζονται με δεσμεύσεις – γάμους και συγκατοικήσεις θα πρέπει  να διαχειριστείτε μέσα στο επόμενο διάστημα. Αν κάτι σας ενδιαφέρει όμως…κινητοποιηθείτε.

 

ζωδια – Τοξότης: Έχετε να ολοκληρώσετε  πολλές  εκκρεμότητες με το πρόσφατο παρελθόν σας. Οι φρέσκιες  γνωριμίες είναι μπροστά σας και σας έλκουν αν τις κυνηγήσετε άμεσα.

 

ζωδια – Ιχθύς: Υπάρχει ένα κλίμα ανασφάλειας και αστάθειας  μέσα στην σχέση σας και αυτό πιθανόν να προβληματίζει έντονα τον άνθρωπο σας, που οι σκέψεις του δεν είναι μακριά από τον χωρισμό σας.