Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν Κυριακή 14.06

Lenormard

Ερωτικη χαρτομαντεια  λενορμαν    Κυριακή  14.06

 

χαρτομαντεια Η Κάρτα  της Κυριακής / 20. Ο Κήπος ( 08 Μπαστούνι )

Διασκέδαση, νέος έρωτας, εγκυμοσύνη, λεφτά,  αρραβώνας.

 

 

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

 

Ταύρος: Υπερασπιστείτε την δική σας γνώμη και θέση και μην πηγαίνετε συνέχεια με τους ρυθμούς της άλλης πλευράς. Είναι θέμα χρόνου να κουραστείτε και να τα παρατήσετε.

 

Λέων: Απρόβλεπτα και ξαφνικά γεγονότα είναι στον δρόμο και σας έρχονται. Για τους χωρισμένους, είναι  πιθανή η συνάντηση και η επικοινωνία με πρώην ταίρι, που ζητά επανασύνδεση με καλύτερα δεδομένα.

 

Σκορπιός: Νέες προοπτικές έχουν όλοι οι Σκορπιοί που επιθυμούν να βάλουν την ερωτική τους ζωή σε μια σειρά. Αυτοί που θα επιδιώξουν ξεκαθαρίσματα θα τα καταφέρουν και σε μικρό χρονικό διάστημα.

 

Υδροχόος:  Είστε στην ουρά και δεν μπορείτε να πάρετε προτεραιότητα στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Ίσως θα πρέπει να τροποποιήσετε τις συμπεριφορές σας που είναι απόλυτες.

 

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

 

Δίδυμοι: Είναι καλές οι μέρες για απολογισμό και ανακατάταξη δυνάμεων. Αν κάτι βλέπεται ότι δεν προχωράει… τότε καλύτερα απομακρυνθείτε. Γενικότερα έχετε στο μυαλό σας…. ότι δεν λύνετε … κόβεται!

 

Παρθένος: Διεξόδους και ευκολίες θα βρείτε μπροστά σας… σε ερωτικά θέματα που σας απασχολούν. Οι χωρισμένοι, έχουν μεγάλες πιθανότητες να πλησιαστούν από το πρώην ταίρι στους.

 

Τοξότης:  Μην αναλάβετε περισσότερα από αυτά που μπορείτε να φέρτε εις πέρας. Οι μέρες θα είναι γεμάτες από κόσμο που επιθυμεί κάτι περισσότερο από εσάς

 

Ιχθύς: Τα δεδομένα σε μια  φιλική ή κοινωνική σχέση αλλάζουν. Άτομο που σας βλέπει εδώ και καιρό με ερωτικό τρόπο, θα σας εκδηλώσει το βάθος των συναισθημάτων του.