Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν Πέμπτη 23.07

Lenormard

Ερωτικη χαρτομαντεια  λενορμαν    Πέμπτη   23.07

 

 

Η Κάρτα  της Πέμπτης  / 13. Το Παιδί  ( Βαλές Μπαστούνι )

Χαρμόσυνες ειδήσεις, αρχή νέας κατάσταση, ξαφνική απόφαση, καινούργιος έρωτας.

zodia-taro-45

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

 

Κριός:  Επιδιώξτε μέχρι τα τέλη του μήνα Ιουλίου να ανοίξετε κουβέντες με τον  άνθρωπο σας, για θέματα που πρέπει να τακτοποιηθούν, πριν πάρετε μεγάλες αποφάσεις από  το Φθινόπωρο.

 

Καρκίνος: Μην προσθέτετε στην ήδη δύσκολη  καθημερινότητα σας και άλλα βάρη με τον να απομακρύνεστε από τις κοινές επιθυμίες με τον σύντροφο σας λόγω παρεξηγήσεων.

 

Ζυγός: Αρχίστε να δείχνετε μεγαλύτερη προσοχή σε αυτά που σας ζητάει ο άνθρωπος σας και που σίγουρα έχουν την σημασία τους για τον ίδιο. Κάντε κάτι ανάλογο.

 

Αιγόκερως: Προσέξτε μήπως τελικά έχετε εμπιστευτεί λάθος άτομο… και το έχετε φέρει πολύ κοντά στην ζωή και στην καρδιά σας. Οι μέρες που έρχονται θα σας δώσουν τις αποδείξεις.

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

 

Ταύρος: Είσαστε κάθετοι και δεν ακούτε όλα σας λένε  και σας συμβουλεύουν.. άτομα που έχουν ίσως μεγαλύτερη πείρα και γνώση από εσάς. Μη υιοθετήσετε τρίτες λογικές.. δείτε τι σας ταιριάζει καλύτερα και ακολουθήστε το.

 

Λέων: Ο κοινός χρόνος που περνάει με τον σύντροφο σας, δεν σας δίνει υποχρεωτικά και τις σχετικές εγγυήσεις για ένα ανάλογο μέλλον. Δώστε μια παραπάνω προσοχή στο πως θα ανανεωθείτε και οι δύο.

 

Σκορπιός: Οι αγαπημένες σας συνήθειες θα ενισχυθούν από τον άνθρωπο σας. Ακόμα και αυτά που είχατε ζητήσει από το πρόσφατο παρελθόν, θα σας αποδοθούν απλόχερα…. επιτέλους.

 

Υδροχόος:  Εκ ζωδιου έχετε μια μόνιμη ανάγκη να προσφέρετε στον άνθρωπο που στέκεται κοντά σας στην ερωτική σας ζωή. Αυτό μέχρι τις αρχές του Αυγούστου θα το εισπράξετε πολλαπλάσιο.

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια