ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν Παρασκευή 11.09

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια  λενορμαν    Παρασκευή  11.09

 

Η Κάρτα  της Παρασκευής    /   01. Ο Καβαλάρης (  09 Κούπα  )

Γρήγορες εξελίξεις,  αλήθειες και ψέματα στην επιφάνεια, ερωτική εξομολόγηση, μεγάλο ταξίδι.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

 

ζωδια – Κριός:  Τίποτα δεν είναι εμπόδιο για εσάς. Θα κατορθώσετε μέσω διαλόγου και σοβαρών προτάσεων να ανοίξετε και πάλι την πόρτα σε άτομο του παρελθόντος σας που ακόμα σας απασχολεί.

 

ζωδια – Καρκίνος: Έχετε συνηθίσει στα δύσκολα…και σίγουρα αυτήν την περίοδο το νιώθετε μέσα στην ερωτική σας ζωή. Οι μέρες που έρχονται θα δώσουν την ευκαιρία για διάλογο.

 

ζωδια – Ζυγός: Έχετε αφεθεί στην πορεία και τον ρυθμό του συντρόφου σας… και χωρίς να ζητάτε κάτι που να καλύπτει και τις δικές σας ανάγκες. Οι μέρες που έρχονται σας διχάζουν.

 

ζωδια – Αιγόκερως: Πάρτε τη μεγάλη απόφαση και απομακρυνθείτε από άτομα και καταστάσεις που δεν σας αφήνουν να εκφραστείτε και να πείτε την αλήθεια σας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

 

ζωδια – Ταύρος: Είστε σε μια καλή φάση της ζωής σας όπου και πια έχετε την εμπειρία και την δυναμική για να διεκδικήσετε αυτά που πρέπει από την ερωτικής ας σχέση,

 

ζωδια – Λέων: Αν έχετε λίγη υπομονή ακόμα το μόνο σίγουρο είναι ότι θα καταφέρετε να κερδίσετε την προσοχή του ατόμου που σας ενδιαφέρει… αυτό ισχύει και για τις επανασυνδέσεις.

 

ζωδια – Σκορπιός: Είστε σε μια απαισιόδοξη φάση της καθημερινότητας σας και αυτό συσχετίζεται άμεσα με την προσωπική σας ζωή, που δεν σας καλύπτει πια.

 

ζωδια – Υδροχόος:  Είσαστε μέσα στο άγχος για να ισορροπήσετε την επαγγελματική με την προσωπική σας ζωή. Μην τα μπλέκετε… όλα μπορούν να γίνουν… εύκολα.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

 

ζωδια – Δίδυμοι: Είσαστε πάντα τολμηροί και αυτό σας  έχει φέρει σε πλήρη αντίθεση και σύγκρουση με τον σύντροφο σας.. που ίσως και να έχει πια σκέψεις για μόνιμη αποχώρηση.

 

ζωδια – Παρθένος: Οι παρορμήσεις των τρίτων θα είναι έντονες προς την μεριά σας.  Μην αφήσετε όμως κανέναν να πάρει τις σοβαρές αποφάσεις για εσάς… ούτε καν το ταίρι σας.

 

ζωδια – Τοξότης: Η μόνιμη τάση που έχετε να ψάχνετε εις βάθος κάθε τι νέο.. θα σας βοηθήσει πολύ για να βρείτε και το τι φταιει στο τώρα στην ερωτική σας σχέση.

 

ζωδια – Ιχθύς: Η άνεση και η επικοινωνία  που υπάρχει στα ζωδιακά σας χαρακτηριστικά, θα πρέπει να αναδειχτούν προκειμένου να δείτε πιο καθαρά το τι πρέπει να πράξετε στο τώρα.