ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν Παρασκευή 02.10

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν Παρασκευή 02.10

 

 

Η Κάρτα λενορμαντ της Παρασκευής 11. Τα Σπαθιά  (Βαλές Σπαθί)

Έντονος  καυγάς, οριστικός χωρισμός από γάμο -σχέση, απιστία νεαρής γυναίκας, απόρριψη αισθηματικής  πρότασης.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

 

ζωδια – Κριός:  Ο χρόνος στενεύει και εσείς πρέπει να ισορροπήσετε τις άσχημες καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί με το ταίρι σας. Αφήστε τους γνωστούς σας  εκτός.

 

ζωδια – Καρκίνος: Καλές και εποικοδομητικές  επικοινωνίες που θα  κάνετε σήμερα με τον άνθρωπο σας… που θα σας δώσουν φτερά για να μπορέσετε να πάτε την ερωτική σας σχέση σε πιο σταθερά βήματα.

 

ζωδια – Ζυγός:  Θα πρέπει να κινητοποιηθείτε προς την κατεύθυνση της επανασύνδεσης με τον άνθρωπο σας. Η μέρα είναι ιδανική για να ορίσετε χρονικά όρια για το πότε και πως θα πάτε ένα βήμα πιο κάτω.

 

ζωδια – Αιγόκερως: Εστιάστε στα σοβαρά της σχέσης σας και μην δίνετε τροφή για σχολιασμό σε τρίτα πρόσωπα. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο θα έχουν ‘επιθέσεις’ αγάπης από παλιά τους ιστορία.  .

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

 

ζωδια – Ταύρος: Η πίστη στην δυναμική σας θα δώσει και τις λύσεις για την εξέλιξη της σχέση σας σε κάτι καλύτερο. Οι χωρισμένοι θα έρθουν σε συνεννόηση για επανένωση.

 

ζωδια – Λέων: Κοντρολάρετε καλύτερα την ακραία συμπεριφορά σας, που δυσαρεστεί τους πάντες και ιδιαίτερα τον αγαπημένο σας ταίρι. Από τις 04/10 όλα θα βελτιωθούν…. φυσικά με την δική σας συμβολή.

 

ζωδια – Σκορπιός: Ζυγίστε τα λόγια σας και φιλτράρετε αυτά που θα πείτε στον άνθρωπο που επιθυμείτε να γνωρίσετε περισσότερο και σε επίπεδο συναισθηματικό. Όσοι έχουν σχέση στο εξωτερικό …θα  καλών συναντήσεων.

 

ζωδια – Υδροχόος:  Μην αφήνετε συναισθηματικές εκκρεμότητες να σας πάνε πίσω. Μιλήστε ειλικρινά με το ταίρι σας και μην αναφέρετε  άλλο  το παρελθόν.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

 

ζωδια – Δίδυμοι: Οργανώστε μια σύντομη απόδραση από τα ίδια και τα ίδια, με το συντροφικό σας ταίρι. Πολλά αυτά θα θελήστε να πείτε και να ζητήσετε από πλευράς σας.

 

ζωδια – Παρθένος: : Η ερωτική σας ζωή θα μπει το μικροσκόπιο ατόμου από το παρελθόν σας που θα θελήσει να σας προσεγγίσει, με επιθυμία για δυναμική επανασύνδεση και επέκταση!

 

ζωδια – Τοξότης: Πολλές επικοινωνιακές δυσκολίες θα βάλουν φρένο στις επιδιώξεις σας, για κάτι περισσότερο για τον άνθρωπο με τον οποίο έχετε εμπλακεί συναισθηματικά.

 

ζωδια – Ιχθύς: Θα έρθετε αντιμέτωποι με άτομα που σας θέλουν χώρια από τον άνθρωπο σας. Μην δώσετε περιττές λεπτομέρειες, και σίγουρα κρατηθείτε μακριά από σχολιασμούς.