Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν Παρασκευή 10.07

Lenormard

Ερωτικη χαρτομαντεια  λενορμαν   Παρασκευή  10.07

 

 

Η Κάρτα  της Παρασκευής / 05. Το Δέντρο ( 7 Κούπα )

Εξέλιξη σε γάμο, δυνατός άντρας, έκτακτα έσοδα, μόνιμη επανένωση.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

 

Κριός:  Ανεβάστε την διάθεση σας και μην αφήνετε κανέναν να σας βάζει περιορισμούς. Για τους έχοντες μακροχρόνια και επίσημη σχέση, αποφύγετε την περιττή τριβή με τους συγγενείς.

 

Καρκίνος: Υπέροχη η μέρα για αυτούς που θα θελήσουν να μιλήσουν πιο ειλικρινά … στον Ζυγός: Καινούργια και φιλόδοξα σχέδια θα υπάρξουν σε όλους τους Ζυγούς που έχουν αποφασίσει να μένουν μόνοι ….και αυτό συσχετίζεται με νέες γνωριμίες που θα προκύψουν τις επόμενες ημέρες.

 

Αιγόκερως: Προβείτε άμεσα σε καινούργιες δράσεις που θα τραβήξουν την προσοχή των τρίτων προσώπων επάνω σας. Αυτό θα έχει ισχύ και για μια παλαιότερη γνωριμία.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

 

Ταύρος: Δυσκολίες θα αντιμετωπίσετε στο να καταφέρετε να φέρετε πίσω το άτομο που σας ενδιαφέρει ….αφήστε λίγο χρόνο ακόμα και από τα μέσα του μήνα και μετά.. θα έχετε περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας.

 

Λέων: Παρελθοντολογικές αμαρτίες θα φανερωθούν……να σας φέρει σε δύσκολη το έτερον ήμισυ. Για όσους έχουν μείνει μόνοι θα έχουν ευκαιρίες γνωριμιών από τα οικεία τους περιβάλλοντα.

 

Σκορπιός: Μην τολμήσετε να μιλήσετε για το κοινό σας μέλλον με τον σύντροφο σας, καθώς ακόμα δεν έχετε ισορροπήσει από τις δυσκολίες του παρελθόντος! Από τον επόμενο μήνα όλα καλυτερεύουν.

 

Υδροχόος:  Διαπραγματευτείτε με τον άνθρωπο σας… το πως θέλετε να πορευτείτε στο προσεχές διάστημα. Αυτοί που θα χρειαστεί να ταξιδέψουν… ίσως να γνωρίσουν και κάτι σημαντικό.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

 

Δίδυμοι: Μην σκορπίζεστε σε πολλές προσωπικότητες προκειμένου να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Αυτό εμπερικλείει και τον κίνδυνο να μείνετε τελείως μόνοι σας.

 

Παρθένος: Πολλές οι ευθύνες και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχετε μεταφέρει στον ερωτικό σας σύντροφο και αυτό πιθανόν να σας έχει απομακρύνει τον τελευταίο καιρό. Αφήστε τα εκτός.

 

Τοξότης: Δεν συμπεριλαμβάνεστε στα μελλοντικά σχέδια του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει…και αυτό σίγουρα σας έχει πληγώσει. Μην ζητήσετε κάτι περισσότερο από αυτό που σας έχει ήδη δοθεί.

 

Ιχθύς: Είσαστε οι απόλυτα τυχεροί των ημερών καθώς, πολύς κόσμος από το παρελθόν θα σας θυμηθεί και θα θελήσει να αναζωπυρώσει τα τότε συναισθήματα. Μην ανταποκριθείτε όμως άμεσα. Υπομονή.