Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν Σαββάτο 08.08

Lenormard

Ερωτικη χαρτομαντεια  λενορμαν    Σαββάτο  08.08

 

 

Η Κάρτα  του Σαββάτου  / 21. Το Βουνό  ( 08 Σπαθί )

Ερωτικά εμπόδια, δύσκολο άτομο, συκοφαντίες, καθυστέρηση δέσμευσης- γάμου.

zodia-taro-45

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

 

Κριός:  Πολλά από αυτά που ονειρεύεστε θα τα βρείτε μπροστά σας.  Ωστόσο, μην αντισταθείτε σε προτάσεις από τον  σύντροφο σας, για κοινή ψυχαγωγία.

 

Καρκίνος: Ευχάριστες στιγμές θα προκύψουν τις προσεχείς ημέρες για όλους τους Καρκίνους.  Η αίσθηση  της ασφάλειας που σας παρέχει το ταίρι σας, θα σας δώσει περισσότερες ευκαιρίες για να έρθετε κοντά.

 

Ζυγός: Επιβάλλεται να προσπαθήσετε να έρθετε πιο κοντά στα θέλω του συντρόφου σας. Οι μέρες είναι ιδανικές για διεξοδικές συζητήσεις για την πορεία και την εξέλιξη της σχέσης σας.

 

Αιγόκερως:  Θα βρείτε τους κατάλληλους τρόπους για να διοχετεύσετε την ενέργεια σας. Πολλά τα νέα φλερτ και οι επαφές που θα σας περιτριγυρίζουν τις επόμενες ημέρες, και που θα σας γοητεύσουν.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

 

Ταύρος: Τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας είναι αμφίβολα. Πολλά τα εμπόδια που έχουν προκύψει μέσα στις σχέσεις. Ωστόσο, μην αδρανοποιήστε… σκεφτείτε λύσεις που θα βελτιώσουν  το λίμα.

 

Λέων: Θα πρέπει να κινηθείτε με πολύ προσεχτικά βήματα προς την μεριά του νέου ανθρώπου ή της επανασύνδεσης που σας ενδιαφέρει. Οι μέρες δεν ευνοούν ενθουσιώδης δράσεις.

 

Σκορπιός: Κάθε νέα αρχή θέλει και την απαραίτητη προσοχή.. Πολλά τα πρόσωπα που θέλουν την καλή σας παρέα…! Οι δεσμευμένοι ας είναι λίγο πιο εγκρατείς.. δεν χρειάζονται πειραματισμοί!

 

Υδροχόος:  Θυμάστε τι πήγε λάθος την προηγούμενη φορά και απομακρυνθήκατε με τον άνθρωπο σας. Οδεύετε στο να το επαναλάβετε…!

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

 

Δίδυμοι: Ασκείτε κριτική στους πάντες, εκτός από τον ίδιο σας τον εαυτό. Παραπονιέστε με το παραμικρό. Χαλαρώστε και οργανώστε μερικές μέρες αποσυμφόρησης της καθημερινότητας σας

 

Παρθένος: Ελάχιστος ο ελεύθερος χρόνος που απομένει για εσάς. Φροντίστε να αποδώσετε και όσο χρειάζεται και στον σύντροφο σας, ιδίως αν ετοιμάζεστε για κοινές διακοπές.

 

Τοξότης: Το κλίμα στην ζωή σας θα γίνει άκρως ερωτικό. Αντισταθείτε σε οτιδήποτε θεωρείτε ακατάλληλο και πιθανόν να ρισκάρει την κανονική σας σχέση!

 

Ιχθύς: Δηλώνετε παρόν στα πάντα… και αυτό δημιουργεί μια έμμεση ανασφάλεια στον άνθρωπο σας, που  τις τελευταίες ημέρες, σας έχει χάσει από την καθημερινότητα του.