ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 10/08

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια  λενορμαν    10/08

 

 

Η Κάρτα  της Δευτέρας  / 11.  Τα Σπαθιά  ( Βαλές Σπαθί )

Άσχημος καυγάς, οριστικός χωρισμός από γάμο, απιστία γυναίκας, απόρριψη ερωτικής πρότασης.

zodia-taro-45

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

 

Κριός:  Δύσκολη η προσωπικότητα σας και αυτό πιθανόν να έχει πια κουράσει τον άνθρωπο σας ,,,που επιθυμεί περισσότερη θέρμη συναισθημάτων από την δική σας πλευρά. Οι μέρες μετά τις 14 του μήνα θα είναι ιδανικές για συζητήσεις.

 

Καρκίνος: Δεν έχετε βρει ακόμα τον δρόμο που θα πρέπει να περπατήσετε για να αποφύγετε τις εντάσεις με τον άνθρωπο σας.  Οι μέρες θα καλυτερέψουν από την Τετάρτη

 

Ζυγός: Έχετε καταλάβει σωστά. Ο άνθρωπος σας δεν δείχνει πια σημάδια ενθουσιασμού για την σχέση σας πια. Αν τελικά δεν υπάρχει κάποιος τρόπος  ανανέωσης …καλύτερα απομακρυνθείτε.

 

Αιγόκερως: Όλα τα μάτια και τα αυτιά θα είναι στραμμένα πάνω σας και περιμένουν λύσεις από εσάς. Οι γηραιοί  που είναι ακόμα ελεύθεροι θα βρουν πλειάδα ατόμων να τους πολιορκούν.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

 

Ταύρος: Δεν υπάρχουν και άλλα περιθώρια από πλευράς σας για να σώσετε την σχέση που τόσο σας έχει στεναχωρήσει. Αφήστε τον σύντροφο σας να κάνει και τις δικές του προσπάθειες.

 

Λέων: Μια υπέροχη ημέρα, που όλοι οι ‘φωτισμένοι’ θα δουν μια ξαφνική μεταστροφή από το ταίρι τους …που θα τους εκπλήξει ευχάριστα. Ακόμα και οι χωρισμένοι θα δουν βελτίωση στην καθημερινότητα τους.

 

Σκορπιός: Ημέρα είναι κατάλληλη για να οργανώσετε μαζί με το ταίρι σας τις υπόλοιπες καλοκαιρινές  σας διακοπές ή ακόμα και μια περισσότερη δέσμευση στο μεταξύ σας τους χειμερινούς μήνες.

 

Υδροχόος: Αρμονικό το κλίμα στις τάξεις των Υδροχόων…που αντιλαμβάνονται το έρωτα και την αγάπη του ανθρώπου τους …πολύ πιο κοντά από κάθε άλλη φορά.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

 

Δίδυμοι: Μια παραπάνω προσοχή θα χρειαστείτε στην υπερβολικές αντιδράσεις που θα προκύψουν από την ερωτική σχέση σας, που απλά θεωρεί ότι δεν της προσφέρετε όσα χρειάζονται.

 

Παρθένος: Δεσποτικές και άσχημες συμπεριφορές προκύπτουν από το μέρος σας προς τις νέες γνωριμίες, και αυτό πιθανόν να τις τρομάζει. Ασκείστε την διπλωματία που διακατέχει το ζωδιο σας.

 

Τοξότης: Είσαστε κάτω από το ΄΄φως των αστεριών και αυτό θα γοητεύσει πολύ όσμο γύρω σας. Οι χωρισμένοι θα ξεφύγουν από την πίκρα του χωρισμού και θα ανανεωθούν.

 

Ιχθύς: Πολλά τα κρίσιμα θέματα – καταστάσεις που καλείστε να επιλύσετε μέσα στις επόμενες ημέρες. Το κλίμα  και η διάθεση για ποιοτική συζήτηση είναι θετικά.