ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν Τρίτη 01.09

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια  λενορμαν    Τρίτη  01.09

 

 

Η Κάρτα  της Τρίτης  / 09.  Τα Άνθη   (  Ντάμα Μπαστούνι  )

Καινούργιος έρωτας, ακτινοβόλα  γυναίκα, λόγια αγάπης- έρωτα, δύσκολη επανασύνδεση μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

 

ζωδια –  Κριός:  Η μεγάλη κτητικότητα σας πολλές φορές τρομάζει τους τρίτους. Μην λετε και μην δίνετε πολλά από την αρχή.. .θα θεωρηθείτε δεδομένοι

 

ζωδια – Καρκίνος: Προφανώς έχετε κάνει λάθος στις προσωπικές σας εκτιμήσεις. Καλύτερα μιλήστε ειλικρινά για αυτά που σας πιέζουν, και πάρτε τις αποφάσεις σας εντός του μήνα, που μόλις ξεκίνησε.

 

ζωδια – Ζυγός: Πολλά τα προβλήματα και οι αντιθέσεις που έχουν ανακύψει τις τελευταίες ημέρες στην ερωτική σας ζωή. Αν τελικά πιστεύετε ότι το άτομο που έχετε δίπλα σας δεν αξίζει την προσοχή σας… τότε φύγετε!
ζωδια – Αιγόκερως: Σε δύσκολη θέση θα βρεθείτε αν συνεχίσετε να κρατάτε διπλές καταστάσεις στην συναισθηματική σας ζωή. Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο. Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος, άρα πάρτε τις αποφάσεις σας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

 

ζωδια – Ταύρος: Κάποιος δικός σας άνθρωπος, θα χρειαστεί την βοήθεια σας και αυτό θα σας φέρει πιο κοντά συναισθηματικά. Για όσους έχουν χωρίσει του τελευταίους μήνες θα δοθούν οι ευκαιρίες τις επόμενες ημέρες για σοβαρές και αληθινές συζητήσεις.

 

ζωδια – Λέων: Στασιμότητα υπάρχει αυτήν την εποχή στην καθημερινότητα σας. Οι μέρες που ακολουθούν θα σας φέρουν μπροστά σε νέες επαφές που θα σας ανοίξει τους ορίζοντες.

 

ζωδια – Σκορπιός:   Μεταβλητό το κλίμα στην ερωτική σας ζωή. Οι σκέψεις  οδεύουν προς χωρισμό παρά για αναμόρφωση και εξέλιξη. Για όσους έχουν σχέση με άτομο μεγαλύτερο τους αρκετά, θα έρθουν πιο κοντά ερωτικά.