Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν Τρίτη 19.05

Lenormard

Ερωτικη χαρτομαντεια  λενορμαν   Τρίτη 19.05

 

 

 

Αιγόκερως: Η διάθεση σας χαρακτηρίζεται σήμερα μέτρια. Οι ερωτικές σας υποθέσεις δεν σας δίνουν αυτό που επιθυμείτε ή σας καθυστερούν από αυτά που θέλετε να ζήσετε. Δραστηριοποιηθείτε.

 

zwdia

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

 

Ταύρος:  Η παγωνιά έχει εισέλθει στην ζωή πολλών Ταύρων που ξεχάστηκαν μέσα σε μακροχρόνιες σχέσεις. Η μέρα είναι κατάλληλη αναζωπύρωση των συναισθημάτων μέσω λόγων και δράσεων.

zodia-taro-45

 

Λέων: Πολλές οι αλλαγές που θα βιώσετε σήμερα μέσα στην σχέση σας. Οι δεσμευμένοι θα δεχτούν ίσως και πυρά από τον άνθρωπο τους για αποστασιοποίηση.

 

Σκορπιός: Μια παλιά ερωτική σας υπόθεση πιθανόν να εμφανιστεί και να ζητήσει από εξηγήσεις για το τότε …  μέχρι και επανασύνδεση με νέους όρους…. καλύτερους

 

Υδροχόος: Μην φορτώνεστε με πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες… έστω και προφορικά. Δείτε τι μπορεί να σας δοθεί πρώτα από την άλλη πλευρά… που πρώτα πρέπει να σας πείσει.

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

 

Δίδυμοι: Εκμεταλλευτείτε το θετικό κλίμα της ημέρας και ανοίχτε συζητήσεις γύρω από τις συναισθηματικές εκκρεμότητες που σας ενοχλούν…. και κυρίως την άρνηση του συντρόφου σας για δέσμευση.

 

Παρθένος: Προετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε νέα δεδομένα Όλοι οι ελεύθεροι θα δεχτούν κύματα έρωτα και ενθουσιασμού από πρόσφατη γνωριμία…!

 

Τοξότης: Το ταίρι σας είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και αυτό μάλλον πια σας κουράζει. Ωστόσο, η μέρα δεν είναι κατάλληλη για ανατροπές και εντάσεις. Από αύριο η μέρα θα είναι καλύτερη.

 

Ιχθύς: Λάθη θα υπάρξουν αν κινηθείτε υπογείως και σε παράλληλες καταστάσεις. Δεν ευνοήστε να κρατήσετε μυστικά …. και ιδίως αν αυτά είναι ένοχα.