ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν Τρίτη 29.09

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν Τρίτη 29.09

 

 

Η Κάρτα λενορμαντ της Τρίτης 23.Τα Ποντίκια  (07 Σπαθί)

Αργές ερωτικές εξελίξεις, ψέματα και ανακρίβειες, τρίτα πρόσωπο, άσχημες ειδήσεις.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

 

ζωδια – Κριός: Έχετε αγχωθεί με πολλά και διαφορετικά θέματα που άπτονται της ερωτικής σας ζωής.. πέραν από αυτό δεν πράττετε ενεργά προς την επίλυση τους.

 

ζωδια – Καρκίνος: Τώρα που υποχωρεί το φαινόμενο της Πανσελήνου, όπου και σας επηρέασε πολύ και σε όλα τα επίπεδα.. θα πρέπει να προβείτε σε ενέργειες που θα ανανεώσουν τα αισθήματα σας.

 

ζωδια – Ζυγός: Δοκιμάζονται συνεχώς οι αντοχές σας και αυτό πιθανόν να σας κουράζει. Οι μέρες μέχρι τις αρχές του Οκτωβρίου θα είναι δύσκολες…υπομονή.

 

ζωδια – Αιγόκερως: Δικαιούστε πολλών εξηγήσεων για λάθη που έχουν συντελεστεί από πλευράς του συντρόφου σας. Ζητήστε και θα λάβετε…μην περιμένετε σκεπτόμενοι μόνο…!

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

 

ζωδια – Ταύρος: Οι μέρες μέχρι τις 02/10 θα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακές και αυτό θα βοηθήσει στο να έρθετε πολύ πιο κοντά με το άτομο που σας ενδιαφέρει είτε αυτό είναι μόνιμη σχέση είτε νέα γνωριμία.

 

ζωδια – Λέων: Οι σκέψεις του ανθρώπου σας προβλέπεται να γίνονται σύντομα δράσεις που θα σας χαροποιήσουν. Πολλές στατικές καταστάσεις θα ενεργοποιηθούν.

 

ζωδια – Σκορπιός:  Η αλήθεια είναι πικρή…αλλά στην δική σας περίπτωση αυτό θα βοηθήσει στο να βρεθούν λύσεις μέσω διαλόγου για την εξέλιξη των σχέσεων.

 

ζωδια – Υδροχόος:  Κλείστε τα μάτια και ονειρευτείτε. Πάρτε τα θέματα σας λίγο πιο ανάλαφρα, αφήστε τους συμπλεγματισμούς και θα δείτε ότι όλα θα ανταποκριθούν καλύτερα.

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

 

ζωδια – Δίδυμοι: Δείτε αντικειμενικά τα υπέρ και τα κατά που έχουν προκύψει από τις τελευταίες δηλώσεις και δράσεις σας προς τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει άμεσα και στο τώρα.

 

ζωδια – Παρθένος: Έχετε πολλά πρακτικά θέματα να τακτοποιήσετε. Μέσα σε αυτά είναι και το ζήτημα που ακουμπάει την ερωτική σας ζωή που την έχετε βάλει στον πάγο εδώ και καιρό.

 

ζωδια – Τοξότης: Αποφύγετε να δηλώσετε την δυσαρέσκεια σας για την αρνητική ανταπόκριση που πιθανόν να έχετε εισπράξει από το άτομο που σας ενδιαφέρει.

 

ζωδια – Ιχθύς: Δεν σκέφτεστε τόσο όσο χρειάζεται για να αποφύγετε τις δυσκολίες που σας έρχονται και έχουν προκύψει από δικές σας λαθεμένες δράσεις.