ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν Τρίτη 08.09

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια  λενορμαν    Τρίτη  08.09

 

 

 

Η Κάρτα  της Τρίτης   / 03. Το Καράβι  ( Δέκα  Μπαστούνι )

Ξαφνικό ταξίδι, αισθηματικός αποχωρισμός, εμπόδια  στην επανασύνδεση,  μεγάλη κληρονομιά, ασυνεννοησία.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

 

ζωδια – Κριός:  Μην αφήσετε να σας παρασύρουν σε τρίτες δράσεις  που δεν σας αντικατοπτρίζουν. Βάλτε σαν προτεραιότητα τον εαυτό σας… και αφιερώστε χρόνο για αυτά που εσείς επιθυμείτε.

 

ζωδια – Καρκίνος: Οι μέρες είναι σχετικά εύκολες, αν επιθυμείτε να κάνετε ξεκαθαρίσματα και να βάλετε σε σωστή τροχιά την αισθηματική σας ζωή. Οι χωρισμένοι θα αποφασίσουν να κάνουν κάποια βήματα επανασύνδεσης

 

ζωδια – Ζυγός: Μια προσοχή θα χρειαστεί από σήμερα και μέχρι την Τετάρτη σε όλους του Ζυγούς που σκέφτονται σοβαρά να κάνουν δηλώσεις, για κάτι περισσότερο στον σύντροφο τους. .

 

ζωδια – Αιγόκερως: Οι πιθανότητες να σας απορρίψουν είναι ελάχιστες. Τολμήστε να πλησιάσετε το πρόσωπο  που σας ενδιαφέρει και σας έχει τραβήξει την σύνθετη προσοχή σας, χωρίς αναστολές…πια.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

 

ζωδια – Ταύρος: Σήμερα και αύριο, δώστε μια προτεραιότητα και προσοχή  στο άτομο που στέκεται δίπλα σας. Οι ελεύθεροι Ταύροι θα δεχτούν προτάσεις για επανένωση με το παρελθόν τους.

 

ζωδια – Λέων: Μην πιστεύετε ότι σας λένε και σας δείχνουν… και ιδίως  από νέα πρόσωπα που ίσως και να μην έχουν και τόσο σωστούς  σκοπούς. Αποφύγετε επίσης και τις επαναλήψεις των παλαιοτέρων λαθών σας.

 

ζωδια – Σκορπιός: Ποικιλία απόψεων και προτάσεων θα λάβετε σήμερα από το συντροφικό σας ταίρι, που θέλει να κάνει κινήσεις για να έρθετε πιο κοντά σαν  ζευγάρι.

 

ζωδια – Υδροχόος:  Δεν υπάρχει η πολυτέλεια πια χρόνου για να αποκρυπτογραφήσετε και πάλι στο ταίρι σας τις προθέσεις σας. Αν αυτό που τελικά επιθυμείτε είναι λίγος περισσότερος χρόνος.. τότε κινηθείτε αναλόγως.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

 

ζωδια – Δίδυμοι: Οι μέρες που ακολουθούν θα σας φέρουν μπροστά σε απολογισμό  για τα ερωτικά λάθη και υπερβολές που τυχόν να πλήγωσαν και τον άνθρωπο σας. Ξεκινήστε τις διορθώσεις.

 

ζωδια – Παρθένος: Δηλώστε χωρίς ενοχές και τύψεις τις αληθινές σας προθέσεις σας, στο άτομο που έχετε γνωρίσει τον τελευταίο καιρό. Είσαστε στο μάτι του κυκλώνα και καλύτερα να είστε σαφείς στις δηλώσεις σας.

 

ζωδια – Τοξότης: Μην αφήνετε να περνούν απαρατήρητα τα επιπόλαια λάθη του συντρόφου σας. Η αβεβαιότητα που σας διακατέχει δεν είναι και ο πιο σωστός σύμβουλος. Οι ελεύθεροι θα απομακρυνθούν από γνωριμία που δεν τους ικανοποιεί πια.

 

ζωδια – Ιχθύς: Μια μέρα γεμάτη από κόσμο που δεν θα πρέπει να σας αποσυντονίσει. Όσοι έχουν υποθέσεις  με τον άνθρωπο τους και πρέπει να συζητήσουν, σοβαρά, ας το κάνουν άμεσα.