ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 01.06 Πέμπτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 01.06 Πέμπτη

Η κάρτα λενορμαντ της Πέμπτης 28. Ο Άντρας ( Άσσος Κούπα )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Ερωτικές απολογίες
2) Σκέψεις αισθηματικές
3) Εργασιακή επέκταση

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Η σοφία που έχετε συσσωρεύσει από τα παθήματα του παρελθόντος, θα σας κάνουν να είσαστε πιο σωστοί … στην επόμενη επιλογή.. οποιουδήποτε θέματος.

ζωδια – Καρκίνος: Μην ξεκινήσετε το Καλοκαίρι με σκέψεις και αγωνίες από το παρελθόν. Το σύμπαν σας έχει δώρα και πολύ νέο κόσμο, που θα σας φτιάξει την διάθεση.

zwdia - love

ζωδια – Ζυγός: Όσες φορές και να πείτε κάτι, αν η άλλη πλευρά, δεν επιθυμεί να το κάνει ή να ακολουθήσει, εσείς τσάμπα, θα χάνετε τον χρόνο – ενέργεια σας.

ζωδια – Αιγόκερως: Έχετε ασχοληθεί υπερβολικά πολύ με έναν άνθρωπο, που δεν σας δίνει πίσω, κάτι ουσιαστικό. Κάπου, πρέπει να μπει και μια τελεία.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Αν δεν έχετε ακόμη πάρει τις τελικές σας αποφάσεις για την σχέση που στο τώρα διατηρείτε… τότε καλύτερο θα ήταν, να το πείτε στον άνθρωπο σας.

ζωδια – Λέων: Οι ηθικές δεσμεύσεις, από το παρελθόν θα πρέπει να έρθουν στο προσκήνιο, και να λυθούν οριστικά και αμετάκλητα. Το μέλλον σας καρτερεί.

ζωδια – Σκορπιός: Αν είσαστε ακόμη σε αναμονή, για κάποιον παλιό σας έρωτα, που όμως ακόμη, δεν έχει δείξει σημάδια, ότι θα φανεί. Εσείς τι κάνετε?!

ζωδια – Υδροχόος: Κάποια καλά νέα, έχει ο άνθρωπος σας, να σας πει, που αφορούν το Καλοκαίρι σας, αλλά και κάποια παραπάνω στο μεταξύ σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Η μελέτη, η πολλή εργασία, τα ταξίδια και οι ατελείωτες δημόσιες σχέσης, σας έχουν αφήσει εκτός από το παιχνίδι της αγάπης.

ζωδια – Παρθένος: Αν προγραμματίζετε από τώρα για τις διακοπές σας, καλό θα ήταν φέτος, να ρωτήσετε και την προσωπική γνώμη του ανθρώπου σας.

ζωδια – Τοξότης: Ουδείς πρόκειται να έρθει πιο κοντά σας, όταν εσείς είσαστε μονίμως με το κόκκινο αναμμένο, και την καρδιά ακόμη στο παρελθόν.

ζωδια – Ιχθύς: Οι συμβουλές των φίλων σας, ίσως και να έχουν κάποια βάση. Ακούστε και στον δικό σας χρόνο, αποφασίστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera