ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 12.06 Τετάρτη

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 12.06 Τετάρτη

χαρτομαντεια Η κάρτα λενορμάν της Τετάρτης 04. Το Σπίτι (Ρήγας Κούπα)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Γάμος
– Νέος σύντροφος
– Νέα οικογένεια

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Δεν χρειάζεται να βρείτε άλλες δικαιολογίες, για να μην δεχτείτε τον πρώην σας πίσω. Τώρα πρέπει να του πείτε και τις δικές σας αλήθειες, και εκεί να βάλετε ένα στοπ.

Ταύρος

Είστε αποφασισμένοι, να βρείτε μια καινούργια αγάπη. Το σύμπαν είναι κοντά σας, και σας δίνει ευκαιρίες που μπορούν να σας ανοίξουν δρόμους ευτυχίας.

Δίδυμοι

Πολλά τελικά αυτά που έχει να σας πει το συντροφικό σας έτερο, αυτές τις ημέρες. Δεν υπάρχει κάτι που πρέπει να ανησυχείτε, απλά να βρείτε μαζί τις λύσεις.

zwdia shmera

Καρκίνος

Αυτά που έχουν γίνει μέσα στην οικογένεια σας, το μόνο που σας δείχνουν είναι ότι πρέπει να δείτε πιο σοβαρά, τα όποια προβλήματα έχουν ανακύψει και πως θα τα λύσετε.

Λέων

Μια νέα ερωτική συντροφιά, είστε για κάποιον…και εσείς ακόμη δεν το έχετε καταλάβει. Υπάρχουν πολλές και σημαντικές αποκαλύψεις, για αυτά που δεν ξέρετε!

Παρθένος

Ο αγαπημένος σας, έχει πολλές και σημαντικές καλές ειδήσεις για εσάς και μάλλον δεν πρέπει τώρα να του μιλήσετε και πάλι για δεσμεύσεις και γάμους άμεσα!

zodia-zwdia-9988

Ζυγός

Αυτές οι ημέρες, έχουν δώρα στον έρωτα για εσάς. Πιθανόν και να πρέπει να ανοίξετε περισσότερο τα μάτια σας και να δείτε ποιος μπορεί να γίνει ο νέος σας σύντροφος.

χαρτομαντεια Σκορπιός

Κάποια καλά λεφτά, θα πέσουν το επόμενο διάστημα στα χέρια σας και μάλλον πρέπει να δείτε πως πρακτικά όλα αυτά, θα τα αξιοποιήσετε για το καλό σας.

Τοξότης

Δεν έχει γίνει κάτι καλύτερο τόσο καιρό που συζητάτε, με τον άνθρωπο που θέλετε. Μάλλον θα πρέπει και εσείς από την δική σας την μεριά, να πατήσετε λίγο φρένο.

ωροσκοπιο-98

Αιγόκερως

Θα γίνουν σημαντικές αλλαγές σε όλα αυτά που ζητάτε από τον άνθρωπο σας. Τώρα που και εσείς είστε έτοιμοι καλύτερα να προβείτε σε πράξεις.

Υδροχόος

Ένα φιλικό πρόσωπο, θέλει να σας μιλήσει πια πιο ανοιχτά για όλα αυτά που τρέχουν αυτήν τη εποχή, μέσα στην καρδιά του. Θα σας φανούν στην αρχή όλα περίεργα.

Ιχθείς

Το ότι ακόμη δεν έχετε ταίρι, είναι λάθος. Τόσα άτομα είναι γύρω σας και σας πολιορκούν. Αφαιρέστε από το μυαλό σας τα παλιά και δώστε ευκαιρίες αγάπης.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.