ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 02.02 Τρίτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 02.02 Τρίτη

Η κάρτα λενορμαντ της Τρίτης 20. Ο Κήπος ( Οχτώ Μπαστούνι )
Αισθηματική κάλυψη, κεραυνοβόλος έρωτας, ευοίωνες ειδήσεις, πρόσωπο από το εξωτερικό, διάθεση εποικοδομητικού διάλογου

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Ευνοούνται διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και γνωριμίες που έχουν αποδείξει πως αντέχουν στα δύσκολα και στον χρόνο. Αποφύγετε να ‘ακουμπήσετε’ το παρελθόν σας.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Μύθοι και αλήθειες θα συσσωρευτούν σήμερα και θα ζητηθεί η δική σας κριτική και ένστικτο για να ξεδιαλύνετε. Οι αποφάσεις μπορούν αν περιμένουν.

ζωδια – Ζυγός: Αποφασίστε τον χρόνο και το πως και δράστε μέχρι τα τέλη του της εβδομάδας. Οι μέρες είναι πια σταθερές και γήινες, και αυτό σας ενισχύει την αυτοπεποίθηση.

ζωδια – Αιγόκερως: Υπάρχουν σοβαρές προοπτικές για την έκφραση έντονων συναισθημάτων. Ωστόσο, μην παραπονιέστε υπερβολικά και συνεχώς. Το ταίρι σας έχει κουραστεί.

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Θα κυριαρχήσει η σταθερότητα σε όλα τα επίπεδα και ιδιαίτερα στο συναισθηματικό. Μιλήστε με ειλικρίνεια για αυτά που ζητάτε… μην τα απαιτήσετε όμως… δεν θα τα πάρετε.

ζωδια – Λέων: Δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε να πείσετε. Δώστε χρόνο σε όλες τις πλευρές. Όλος ο μήνας του Φεβρουαρίου, θα προσφέρει ευκαιρίες για ανατροπές.

ζωδια – Σκορπιός: Δοκιμάστε τακτικές που δεν σας εκθέτουν σε άτομα που σας ενδιαφέρουν και σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα. Μιλήστε λιγότερο και πιο ώριμα… ξεκινώντας από εσάς.

ζωδια – Υδροχόος: Στο προσκήνιο θα προκύψουν από σήμερα και μέχρι τις 06/02, θέματα σχέσεων και επανασυνδέσεων. Ψάξτε στο βάθος και μην αφήνεστε στην φωτεινή επιφάνεια!

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Πολύς ανταγωνισμός και ένταση θα υπάρξει μεταξύ των δύο φύλων. Αποφύγετε τις κόντρες με άτομα που τελικά δεν σας ενδιαφέρουν σοβαρά.

ζωδια – Παρθένος: Σήμερα θα υπάρξει αρκετή και γρήγορη πρόοδος σε θέματα που είχαν μείνει καιρό στατικά. Αποφύγετε όμως να ανοίξετε συζητήσεις για το παρελθόν σας.

ζωδια – Τοξότης: Πολλές και δομημένες σχέσεις – ακόμα και γάμοι θα ταρακουνηθούν εκ θεμελίων…καθώς κρυφά μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια. Μην παρασύρεστε όμως.

ζωδια – Ιχθύς: Οργανωθείτε… δύσκολη εβδομάδα από την αρχή της. Αναδιπλωθείτε όπου χρειάζεται και μιλήστε διπλωματικά. Επίσης, αφήστε τους τρίτους εκτός της ζωής σας.