ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 02.04 Τρίτη

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 02.04 Τρίτη

Η κάρτα λενορμάν της Τρίτης 05. Το Δέντρο ( 07 Κούπα )
Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτική διάθεση
– Πρόταση γάμου
– Οικονομική άνεση

χαρτομαντεια Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

zodia-taro-45

Δεν θα πείτε πολλά, αλλά λίγα και συγκεκριμένα στον άνθρωπο σας, που έχει βγάλει το τελευταίο χρονικό διάστημα, μια άκρως προβληματική συμπεριφορά, που δεν σας αρέσει καθόλου.

Ταύρος

Δεν έχετε κανέναν λόγο για να ασχολείστε με άτομα, που δεν θέλουν να ακολουθήσουν τον δικό σας συλλογισμό. Τώρα πρέπει να κοιτάξετε και την οικογένεια σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Δίδυμοι

Κάποιος που είναι ερωτευμένος με το άτομο σας, έχει σκοπό εντός της καινούργιας εβδομάδας, να σας ψάξει και να βρεί τρόπους για να κερδίσει την καρδιά σας.

Καρκίνος

Οι επικοινωνίες και πάλι με το παρελθόν θα ανοίξουν. Τώρα είναι και τα πιο ξεκάθαρα τα πράματα στην ζωή και των δύο σας, που θα σας οδηγήσουν σε επανασύνδεση.

Λέων

Το άτομο που σας ενδιαφέρει, ερωτικά και επαγγελματικά, θέλει άμεσα να του δώσετε κάποιες απαντήσεις, για το τι τελικά αποφάσεις θα πάρετε για το μεταξύ σας.

zwdia-taro-astra

Παρθένος

Είναι δύσκολο για την δική σας την φιλοσοφία, να συνδυάσετε καταστάσεις ερωτικές. Θα γίνει κάποιο λάθος και το ξέρετε, άρα μην το επιχειρήσετε.

χαρτομαντεια Ζυγός

Ακούγετε από τους κοινούς σας φίλους με τον πρώην σας, ότι είναι και πάλι μόνος του, και ήδη κάνει διάφορες σκέψεις για να σας πλησιάσει έμμεσα.

Σκορπιός

Δεν σας είναι τελικά και τόσο χρήσιμο, να περιμένετε κάποιον από τα παλιά. Τώρα ήδη έχουν μπει στην ζωή σας, νέα άτομα που σας ταιριάζουν πολύ περισσότερο.

zodia-88

Τοξότης

Οι επικοινωνίες και οι συναντήσεις, με το πρόσωπο που αγαπάτε, θα έρθουν πιο κοντά. Από το δεύτερο 10ήμερο του μήνα, θα έχετε ευκαιρία για νέα σχέση.

Αιγόκερως

Μέσα από τους χώρους της εργασίας σας, βλέπετε ότι υπάρχουν διάφορες λάθος συμπεριφορές, άρα το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να απομακρυνθείτε.

Υδροχόος

Ιδανικά μην εμπλακείτε περισσότερο μέσα στην οικογένεια και τον κύκλο του καινούργιου σας συντρόφου. Υπάρχουν σίγουρα πράματα που δεν τα ξέρετε καθόλου.

Ιχθείς

Δεν είστε εσείς αυτοί, που τώρα θα πρέπει να πάρετε πρακτικές πρωτοβουλίες και να μιλήσετε στον άνθρωπο σας, καθώς αυτό είναι πια δική του ευθύνη.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.