ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 03.06 Δευτέρα

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 03.06 Δευτέρα

χαρτομαντεια Η κάρτα λενορμάν της Δευτέρας 30. Οι Κρίνοι (Ρήγας Μπαστούνι)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτικές εντάσεις
– Αγάπη νέα
– Οικονομική ευμάρεια

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Είστε αποφασισμένοι, να φύγετε από δύσκολες και προβληματικές καταστάσεις στην αγάπη. Τώρα το μόνο εσείς έχετε στα χέρια σας τις αποφάσεις.

Ταύρος

Είστε ακόμη μέσα σε μια σχέση, που δεν σας προσφέρει κάτι ιδιαίτερο παρά μόνο σας καλύπτει τις ανασφάλειες. Αυτό είναι και κάτι που όμως άμεσα θα πρέπει να αλλάξει.

Δίδυμοι

Πολλά τα νέα μάτια που σας κοιτούν με πάθος και σίγουρα το έχετε καταλάβει. Τώρα πρέπει να δείτε και ποιο από όλα αυτά που μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε και πολύ καλύτερα.

zwdia shmera

χαρτομαντεια Καρκίνος

Ερωτικές αλήθειες θα ακούσετε, από το συντροφικό σας έτερο! Τώρα πια θέλει αυτή η σχέση να πάει πιο κάτω και ίσως και ακόμη μέχρι μια συγκατοίκηση ή και γάμο!

Λέων

Μην κλείνετε τα αυτιά σας, σε όλα αυτά που σας λέει το συντροφικό σας έτερο, καθότι θέλει από εσάς να του μιλήσετε πιο καθαρά, για τις μελλοντικές σας προθέσεις.

Παρθένος

Κάποια χρήματα που περιμένετε καιρό τώρα από την εργασία σας ή από κάποια κληρονομική σας υπόθεση. Αυτό το Καλοκαίρι θα είναι σίγουρα πολύ διαφορετικό.

zwdia-taro-astra

Ζυγός

Μπορείτε να είστε και αισθηματικά μόνοι σας χωρίς αυτό να σας πειράζει. Ωστόσο, ήδη έχετε καταλάβει ότι υπάρχουν άτομα γύρω σας που θέλουν κάτι περισσότερο από εσάς!

Σκορπιός

Αυτά που ξέρετε για το δύσκολο και περίεργο παρελθόν του συντρόφου σας, μάλλον σας έχουν κάνει τώρα και αισθάνεστε ανασφαλείς. Διαλέξτε και πάρτε.

Τοξότης

Σε αυτήν την σχέση τα προβλήματα έρχονται συνέχεια από τον σύντροφο σας και όλες αυτές τις δύσκολες του συμπεριφορές. Τώρα αυτό πρέπει πια να σταματήσει.

chartomantia-087

Αιγόκερως

Χαιρετίσματα και καλέσματα θα σας έρθουν από τον πρώην σας, αυτές τις ημέρες. Τώρα το μόνο που χρειάζεστε είναι να δώσετε και τις κατάλληλες απαντήσεις.

χαρτομαντεια Υδροχόος

Προσέχετε λίγο περισσότερο την σχέση σας, και μάλλον μακριά από τα μάτια των τρίτων. Ξέρετε ότι ήδη σας ζηλεύουν και σας ανταγωνίζονται πολύ.

Ιχθείς

Βάλτε μέσα στο πρόγραμμα σας, και τον άνθρωπο σας που αυτό που θέλει είναι να συζητήσετε μέχρι να βρείτε τις σωστές λύσεις για το κοινό σας μέλλον!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.