ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 03.07 Τετάρτη

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 03.07 Τετάρτη

χαρτομαντεια Η κάρτα λενορμάν της Τετάρτης 14. Η Αλεπού (09 Σπαθί)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτική συνομιλία
– Ένταση ζευγαριών
– Οικονομική δυναμική

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Μην επιτρέπετε σε κανέναν… να μιλάει άσχημα για τον πρώην σας. Μόνο εσείς τελικά ξέρετε τι έχει συμβεί! Φυσικά και υπάρχουν πολλές πιθανότητες για να τα ξανα-βρείτε.

Ταύρος

Δεν είστε και απόλυτα πια σίγουροι, ότι το άτομο που έχετε δίπλα σας με τον τίτλο του συντρόφου, είναι τελικά και αυτό που ταιριάζει ιδεατά στα δικά σας δεδομένα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

χαρτομαντεια Δίδυμοι

Το ότι είστε μόνοι σας, είναι καλό. Μπορείτε να δώσετε παραπάνω χρόνο και προσοχή σε άτομα που σας αγαπούν, τους φίλους και τους καλούς σας συνεργάτες.

Καρκίνος

Μπορείτε να φύγετε μέσα από σχέσεις, που δεν έχουν κάτι να σας δώσουν, που να μπορεί να σας καλύψει. Μην φοβάστε…και μόνο σίγουρα δεν θα μείνετε.

Λέων

Όπως και να δείτε τα πράματα μέσα στην σχέση σας, υπάρχουν προβλήματα που δεν μπορούν να ξεπεραστούν. Μάλλον έχει έρθει η ώρα για σοβαρές συζητήσεις!

zwdia-fotia

Παρθένος

Κάντε τον κόπο να διαφοροποιηθείτε από το παρελθόν σας. Τώρα έχει σίγουρα νέες καταστάσεις μπροστά σας, που ίσως και κάποια μόνιμα να κλειδώσει την καρδιά σας.

Ζυγός

Δεν θα πρέπει να πείτε στον καινούργιο σύντροφο, όλες τις παρελθούσες ερωτικές σας εμπειρίες. Αυτό δεν θα τον κάνει να ζηλέψει, αλλά μόνο να γίνει πιο εσωστρεφής.

Σκορπιός

Οι αλλαγές που θέλει το συντροφικό σας έτερο, μάλλον θα σας βρουν και απόλυτα σύμφωνους. Μπορείτε και να προσθέσετε και τα δικά σας δεδομένα – προτάσεις.

zodia-0988

Τοξότης

Υπάρχουν διάφορα θέματα στην ζωή σας, και αυτά τώρα θα πρέπει να τα λύσετε, πριν να αποφασίσετε να δώσετε ευκαιρία στον πρώην σας, για μια επανασύνδεση.

Αιγόκερως

Δεν υπάρχει κάτι που να σας τραβάει την ερωτική προσοχή αυτό το χρονικό διάστημα. Πιθανόν και να μην έχετε εσείς τελικά και τόσο όρεξη, για κάτι νέο.

χαρτομαντεια Υδροχόος

Τα επαγγελματικά σας δεδομένα, θα αλλάξουν και αυτό είναι κάτι που τώρα θα σας κάνει να συσχετιστείτε με νέο κόσμο, και που θα σας διευρύνει τους ορίζοντες.

Ιχθείς

Θα πρέπει να τονώσετε περισσότερο την αυτοπεποίθηση σας. Υπάρχουν ζητήματα που μπορεί να σας χαλάνε την διάθεση, αλλά εκ ζωδίου όλα μπορείτε να τα καταφέρετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.