ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 04.04 Πέμπτη

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 04.04 Πέμπτη

Η κάρτα λενορμάν της Πέμπτης 20. Ο Κήπος ( 08 Μπαστούνι )
Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτική διάθεση
– Αισθηματικές εκπλήξεις
– Δώρα οικονομικά

χαρτομαντεια Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

zodia-taro-45

Δεν υπάρχει λόγος να παίζεται κρυφτό με τον πρώην σας ή έστω με αυτόν που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Έχετε περάσει τα μηνύματα σας, και τώρα αφήστε τον να σας ψάξει.

Ταύρος

Σίγουρα περνάτε μια καλή φάση της ζωής σας, ακόμη και αν είστε μόνοι ερωτικά. Άλλωστε ήδη έχετε καταλάβει ότι κάποιος από την παρέα σας ψάχνει.

Διαβαστε στο Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Απριλίου τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Δίδυμοι

Δεν μπορείτε να κρύψετε τα συναισθήματα σας, και αυτό έχει αρχίσει και το καταλαβαίνει το εν λόγω άτομο. Πιθανόν μέσα στο Σαβ.Κο, να τύχετε μιας συνάντησης.

Καρκίνος

Καλό θα ήταν, τις προτάσεις για σχέση ή κάτι σχετικό, από άτομα που έχουν ήδη μέσα στην ζωή τους, και μια άλλη δέσμευση, να τις απορρίπτετε άμεσα.

Λέων

Πολλά τα μάτια που είναι καρφωμένα επάνω σας, μέσα στην εργασία σας εξαιτίας ενός φλερτ που τρέχει μεταξύ εσάς και κάποιου συνεργάτη σας.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Παρθένος

Την ερωτική σας προσοχή προσπαθεί κάποιος γνωστός σας να πιάσει. Εντός αυτής της εβδομάδας, θα έχετε μια πρόταση για να συναντηθείτε και να μιλήσετε.

Ζυγός

Μέσα σας υπάρχει μια αγωνία για το τι πρέπει να κάνετε με τον άνθρωπο που αγαπάτε, αλλά ουσιαστικά δεν είστε ακόμη κανονικό ζευγάρι λόγω τρίτων προβλημάτων του.

χαρτομαντεια Σκορπιός

Μπορεί το ταίρι σας, να σας ασκεί πίεση για να πάρετε άμεσα κάποιες αποφάσεις για την σχέση σας, αλλά εσείς κάντε αυτό που θέλετε στον χρόνο που θέλετε.

zodia-88

Τοξότης

Ταξίδι, θα κάνει κάποιος για να σας ανταμώσει και να τα πείτε επιτέλους και από κοντά. Τώρα είναι και η ευκαιρία για να λύσετε όλες τις παρεξηγήσεις και τις διαφορές σας.

Αιγόκερως

Κάποια ζητήματα σοβαρά θα λύσετε στα οικονομικά σας, και τώρα θα βρείτε και την κατάλληλη ψυχολογία για να έρθετε και πιο κοντά στον άνθρωπο σας που σας έχει χάσει.

Υδροχόος

Από σήμερα και μέχρι το τέλος του Κριού, εσείς που είστε ερωτικά μόνοι, θα έχετε μια καινούργια ενδιαφέρουσα γνωριμία, που θα σας φέρει και την αγάπη.

Ιχθείς

Όσα και να ξέρετε γύρω από το παρελθόν του συντρόφου σας, αν ο ίδιος δεν σας τα επιβεβαιώσει, ίσως και να μην πρέπει απόλυτα να τα πιστέψετε.

Διαβαστε στο Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Απριλίου τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.