ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 04.05 Σαββάτο

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 04.05 Σαββάτο

Η κάρτα λενορμάν του Σαββάτου 01. Ο Καβαλάρης ( 09 Κούπα )
Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτική σύμπραξη
– Λόγια άντρα
– Νέες συνεργασίες

χαρτομαντεια Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

zodia-taro-45

Αυτά που ξέρετε για τον πρώην σας, μάλλον σας έχουν κάνει πια και γελάτε. Μάλλον είστε τυχεροί, που καιρό τώρα έχετε χωρίσει από αυτό το άτομο.

Ταύρος

Δεν έχετε ακόμη βρει τον άνθρωπο που θα μπορούσε να ζεστάνει την πονεμένη σας καρδιά. Υπάρχουν βέβαια γύρω σας πολλοί, αλλά ουδείς δεν σας συγκινεί.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-88

Δίδυμοι

Με τον άνθρωπο που είστε μαζί, όσο περνάει το χρονικό διάστημα αντιλαμβάνεστε ότι μιλάτε διαφορετική γλώσσα. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει άμεσα να λυθεί.

Καρκίνος

Μια ιδιαίτερη φιλία που έχετε με κάποιον θα σας αναστατώσει με τρόπο, που ούτε καν φαντάζεστε. Μέσα στην εβδομάδα, θα έχετε μια ερωτική εξομολόγηση.

Λέων

Ακόμη φαίνεται να επηρεάζεστε, από τον πρώην σας που έρχεται και φεύγει χωρίς, να έχει κάτι συγκροτημένο να σας πει. Μάλλον δεν ξέρει τελικά τι θέλει.

zwdia-fotia

Παρθένος

Οι συμβουλές που παίρνετε από τους φίλους σας, ίσως και να μην είναι και οι καλύτερες δυνατές, για τον δεσμό σας. Μόνο εσείς ξέρετε τι συμβαίνει.

Ζυγός

Τι συντροφικό σας έτερο, θα χρειαστεί να σας μιλήσει αυτές τις ημέρες από κοντά. Σίγουρα έχουν συμβεί πολλά και ευχάριστα και μάλλον θα τα μοιραστεί μαζί σας.

χαρτομαντεια Σκορπιός

Είστε μέσα σε διπλές καταστάσεις ερωτικές και μάλλον θέλετε τώρα να πάρετε τις σωστές αποφάσεις, πριν στο τέλος κάποιος πληγωθεί.

FACEBOOK (1)

Τοξότης

Δεν είστε έτοιμοι, για να συζήσετε ή να παντρευτείτε, άσχετα αν αγαπάτε πάρα πολύ τον σύντροφο σας, καθώς ακόμη υπάρχουν προβλήματα και στους δύο σας.

Αιγόκερως

Μόνοι σας μάλλον περνάτε πολύ καλύτερα, και μάλλον τώρα έχετε και μια πιο ανεβασμένη διάθεση που θα σας κάνει και να ασχοληθείτε με τα χόμπυ σας.

Υδροχόος

Ερωτική δραστηριότητα, έχετε αντιληφθεί…από κάποιον φίλο σας, που ζητάει να σας έχει μέσα στην ζωή του πλέον και σας μόνιμο αισθηματικό σύντροφο.

Ιχθείς

Υπάρχουν αρκετά ζητήματα, που τώρα είναι κοντά για να λυθούν με τον άνθρωπο σας, και σίγουρα θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις κοινές!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.