ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 04.06 Τρίτη

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 04.06 Τρίτη

χαρτομαντεια Η κάρτα λενορμάν της Τρίτης 01. Ο Καβαλάρης (09 Κούπα)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτικός πόθος
– Σημαντικές συζητήσεις
– Εύκολο χρήμα

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Αποφασίστε αυτές τις καλές ημέρες, τι θέλετε να κάνετε και πως μπορείτε πια να το κατακτήσετε. Τώρα έχετε και την πρακτική βοήθεια του συντρόφου σας.

Ταύρος

Προσπαθήστε να είστε εγκρατείς στον λόγο σας, και μην χάνεστε μόνο μέσα σε καταστάσεις που σας πικραίνουν! Μπορείτε να απομακρυνθείτε από όλα αυτά!

Δίδυμοι

Μόνο μπερδεμένοι είστε εσείς. Τα ερωτικά σας θέματα έχουν απαιτήσει πια από εσάς, μόνιμες και πρακτικές λύσεις. Τώρα είναι και το πιο σωστό χρονικό διάστημα.

zwdia shmera

Καρκίνος

Το συντροφικό σας έτερο, κάνει ότι καλύτερο και περισσότερο μπορεί για να είστε και εσείς ασφαλείς αισθηματικά. Οι μόνοι προσεχώς θα δεχτούν παρατεταμένο φλερτ.

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 04.06 Τρίτη

Λέων

Έχετε αφήσει πολλά πίσω σας και μάλλον δεν θέλετε να βρείτε κάτι νέο. Τώρα μπορείτε και να δώσετε τον περισσότερο σας χρόνο σε οικογένεια και κοινωνική ζωή.

Παρθένος

Σοβαρά θα είναι τα πράματα που θέλει να βάλει στο τραπέζι των συνομιλιών ο άνθρωπος σας. Τώρα καλείστε και εσείς να μιλήσετε για ότι σας ενοχλεί.

zodia-zwdia-9988

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 04.06 Τρίτη

Ζυγός

Η ανακύκλωση των παλιών λαθών, από την μεριά του συντρόφου σας, πιθανόν και να σας έχει κουράσει. Καλείστε να βρείτε λύσεις που θα σας πάνε πιο κάτω.

Σκορπιός

Μην χάνετε την πίστη που έχετε στο εαυτό σας και σίγουρα μην κάνετε εκπτώσεις, σε όλα αυτά που σκέφτεστε για να ολοκληρώσετε τα προσωπικά σας σχέδια.

Τοξότης

Οι προτάσεις που θα σας γίνουν από τον σύντροφο σας, θα σας ενθουσιάσουν. Τώρα θα πρέπει να σκεφτείτε πιο σοβαρά, τι θέλετε και εσείς από την πλευρά σας.

zodia-0988

Αιγόκερως

Πολύ πιο συγκεκριμένες θα είναι οι προτάσεις και οι ιδέες, από τον άνθρωπο σας. Τώρα τα πράματα είναι πιο σοβαρά και πρέπει να βάλετε και εσείς το λιθαράκι σας.

Υδροχόος

Τα φλερτ που θα σας έρθουν το επόμενο διάστημα θα είναι πολλά και τολμηρά. Τώρα πρέπει και εσείς να κάνετε μια πιο προσεχτική επιλογή των προσώπων.

Ιχθείς

Μην αφήνετε κανέναν, να σας λέει πως θέλει να είστε απέναντι του. Τώρα είναι ένα καλό χρονικό διάστημα, για να βρείτε και την προσωπική σας ηρεμία.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.