ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 05.04 Τετάρτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 05.04 Τετάρτη

Η κάρτα λενορμαντ της Τετάρτης 20. Ο Πύργος ( 06 Μπαστούνι )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Επικοινωνιακές συγκρούσεις
2) Σκέψεις για συγκατοίκηση
3) Επιχειρηματικά καλά νέα

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Από τις επόμενες ημέρες, θα έχετε κάποιες ειδήσεις που αφορούν τον αγαπημένο σας άνθρωπο, που όμως αυτήν την περίοδο είσαστε χώρια.

ζωδια – Καρκίνος: Υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες που δεν σας κάνουν να αισθάνεστε ασφαλείς, μέσα στην σχέση που έχετε. Λύστε τες λοιπόν άμεσα.

ζωδια – Ζυγός: Αν δεν έχετε κάτι να ασχοληθείτε με την καθημερινότητα σας, μην φορτώνεστε συνεχώς στον άνθρωπο σας, που δείχνει να έχει κουραστεί.

ζωδια – Αιγόκερως: Από την πανσέληνο του μήνα και μετά, μπορείτε να ενάρξετε και πάλι συζητήσεις με τον σύντροφο σας, για κάποια οικονομικά θέματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Χάνετε τον χρόνο σας, με το να προσπαθείτε, να αλλάξετε γνώμη σε κάποιον άνθρωπο, που ήδη έχει πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

ζωδια – Λέων: Αν όλα αυτά που ζείτε μέσα στον δεσμό σας, δεν σας κάνουν τελικά ευτυχισμένους, ίσως και να πρέπει να βρείτε την δύναμη να φύγετε άμεσα.

ζωδια – Σκορπιός: Όλα αυτά που έχετε ζήσει στο παρελθόν σας, σας έχουν γίνει άσχημα βιώματα, και δεν σας επιτρέπουν να ξαναεμπιστευτείτε νέο έρωτα.

ζωδια – Υδροχόος: Οι άνθρωποι, που είναι δίπλα σας, έχουν άποψη για την προσωπική σας ζωή, αλλά και τον σύντροφο σας. Μην επηρεάζεστε όμως.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Πολλές οι σκοτούρες που έχουν συσσωρευτεί μέσα στο μυαλό σας. Πάντως η αγωνία που έχετε για τα οικονομικά σας, θα υποχωρήσει.

ζωδια – Παρθένος: Αν δεν ξέρετε και εσείς ποιον και τι, να διαλέξετε ίσως και να πρέπει, να πάρετε χρόνο μόνοι σας και να σκεφτείτε πολύ πιο ώριμα.

ζωδια – Τοξότης: Ζείτε μια καλή περίοδο που όλα λύνονται, και σιγά σιγά οι σχέσεις οι αισθηματικές αποκαθίστανται. Ίσως και οι επανασυνδέσεις να κάνουν την εμφάνιση τους.

ζωδια – Ιχθύς: Όλα έχουν μπλεχτεί μέσα στο κεφάλι σας. Αυτό που έχει την σημασία του, είναι να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στις πράξεις, των τρίτων προς εσάς.