ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 05.04 Παρασκευή

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 05.04 Παρασκευή

Η κάρτα λενορμάν της Παρασκευής 24. Η Καρδιά ( Βαλές Κούπα )
Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Αισθηματική δέσμευση
– Κοινωνική δράση
– Οικονομική άνεση

χαρτομαντεια Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

zodia-taro-45

Μιλάτε πια σε όλους τους τόνους, και αυτό είναι κάτι που έχετε πλέον ενεργοποιήσει τον σύντροφο σας, για να σας απαντήσει, σε αυτά που επιθυμείτε.

Ταύρος

Οι συχνές επικοινωνίες που έχετε με τον άνθρωπο που θέλετε, έχουν αρχίσει και του δημιουργούν μέσα του ερωτικά συναισθήματα που θα τα μάθετε.

Διαβαστε στο Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Απριλίου τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Δίδυμοι

Δεν σας έχει μείνει εσάς τίποτα απωθημένο! Έχετε χορτάσει τα πάντα και αυτό είναι κάτι που σας γλυτώνει από το να μην κάνετε άλλα λάθη με τα δέλεαρ του είναι γύρω σας.

Καρκίνος

Όσα και να έχετε ζήσει με αυτήν τη σχέση, ακόμη δεν τα έχετε χορτάσει. Τώρα αυτό θα κάνει και τον άνθρωπο σας, να φέρει στο τραπέζι των συνομιλιών….δεσμεύσεις.

Λέων

Είστε αποφασισμένοι να φύγετε άμεσα, από νεκρές σχέσεις και συντρόφους που έχουν πια γίνει φίλοι σας. Κάτι νέο έχει ήδη μπει στην ζωή σας.

zodia-zwdia-9988

Παρθένος

Δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να επανασυνδεθείτε με τον πρώην σας, καθώς ακόμη έχει ενεργές δεσμεύσεις. Μόνο ο χρόνος θα σας δείξει που μπορείτε να καταλήξετε.

χαρτομαντεια Ζυγός

Οι μεγάλες αγάπες δεν κρύβονται και μάλλον τώρα έχει έρθει η σωστή ώρα, αυτός ο δεσμός να έρθει στην επιφάνεια. Σίγουρα το ταίρι σας, το θέλει πολύ.

Σκορπιός

Μην μιλάτε άσχημα για το παρελθόν και τον πρώην σύντροφο σας σε άτομα που τον γνωρίζουν. Πιθανόν και να μεταφερθούν λόγια και να χαλάσει η εικόνα σας.

zodia-88

Τοξότης

Μόνο τυπικά μιλάτε με το άτομο που θέλετε και ακόμη αγαπάτε. Ξέρετε ότι και οι δύο σας χρειάζεστε χρόνο για να μπορέσετε να βρείτε και πάλι τα πατήματα σας.

Αιγόκερως

Μην κλείνεστε στον εαυτό σας, επειδή έχετε χωρίσει. Η εποχή είναι μόνο καλή και ιδανική για να μπορέσετε εύκολα, να βρείτε κάτι νέο και ποιοτικό.

Υδροχόος

Υπάρχουν κάποια μικρά ζητήματα που θέλει το ταίρι σας, να λύσει αλλά αφού πρώτα τα συζητήσει μαζί σας. Σίγουρα θέλει την άποψη σας.

Ιχθείς

Δεν έχετε κανέναν λόγο να θυμώνετε με τον εαυτό σας και πάνω σε λάθος ερωτικές επιλογές του παρελθόντος. Τώρα έχετε νέες και πολύ καλύτερες.

Διαβαστε στο Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Απριλίου τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.