ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 05.05 Κυριακή

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 05.05 Κυριακή

Η κάρτα λενορμάν της Κυριακής 18. Ο Σκύλος ( Δέκα Κούπα )
Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Φιλικές συναναστροφές
– Εκπλήξεις αισθηματικές
– Σκέψεις άντρα

χαρτομαντεια Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

zodia-taro-45

Είστε απορροφημένοι με την εργασία και κάποιες έκτακτες οικογενειακές σας υποθέσεις! Από την νέα εβδομάδα, όλα και πάλι θα μπουν σε κανονικούς ρυθμούς.

Ταύρος

Ξέρετε κάποια από τα ένοχα μυστικά του συντρόφου σας, και τώρα αισθάνεστε και κάπως άβολα. Οι τελικές αποφάσεις, είναι μόνο δικές σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Δίδυμοι

Είστε ανάμεσα σε δύο επιλογές αισθηματικές και τώρα δηλώνετε μπερδεμένοι. Δεν χρειάζεται, να πιέζεστε παρά μόνο ζητήστε τον χρόνο που επιθυμείτε.

Καρκίνος

Όσα έχουν γίνει μέσα στον δεσμό σας, σας κάνουν και καταλαβαίνετε πολύ πιο καθαρά. Μάλλον εσείς οι δύο δεν είστε και πολύ ταιριαστοί, σε αυτά που θέλετε.

Λέων

Μην επιτρέπετε να σας μιλούν για το παρελθόν σας! Από την στιγμή που έχετε αποφασίσει να πάτε μπροστά, καλύτερα να μην σας νοιάζει πια τι κάνει ο πρώην σας.

zwdia-taro-astra

Παρθένος

Μια πολλή σοβαρή και ουσιώδη πρόταση θα σας κάνει το ταίρι σας, αυτές τις ημέρες. Δεν απαιτείται να απαντήσετε αμέσως, απλά να σκεφτείτε τα πάντα.

χαρτομαντεια Ζυγός

Το άτομο που αγαπάτε, έχει σκέψεις γύρω από μια δέσμευση αλλά εσείς όχι. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι αυτό άμεσα να του το ανακοινώσετε.

Σκορπιός

Το ότι υπάρχουν κάποιες αλλαγές μέσα στην ζωή σας, στα επαγγελματικά, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Τώρα τα πράματα με τον άνθρωπο σας, θα είναι καλύτερα.

αγαπη

Τοξότης

Σκοπός του συντρόφου σας, είναι να λήξετε και οι δύο σας, όλα αυτά που έχουν γίνει τα ατυχή, στο παρελθόν σας και να δώσετε μια ακόμη ευκαιρία στην αγάπη σας.

Αιγόκερως

Μπορεί να είστε μόνοι σας, αλλά ήδη γύρω σας υπάρχει ένα έντονο φλερτ, που σας αναστατώνει. Μέσα στην καινούργια εβδομάδα, θα λάβετε μια πρόταση.

Υδροχόος

Μέσα στον κοινωνικό σας κύκλο, υπάρχει ένα ιδιαίτερο άτομο που μήνες τώρα με τον τρόπο του, σας πολιορκεί! Τώρα θα σας έρθουν και οι προτάσεις του.

Ιχθείς

Σημαντικές αποκαλύψεις επιτέλους, από τον άνθρωπο σας που ζητάει να σας φέρει πιο κοντά στην καρδιά του! Οι επίσημες δεσμεύσεις δεν θα αργήσουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.