ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 05.06 Τετάρτη

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 05.06 Τετάρτη

χαρτομαντεια Η κάρτα λενορμάν της Τετάρτης 17. Ο Πελαργός (Ντάμα Κούπα)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Αισθηματικά λόγια
– Εκπλήξεις
– Τυχερό χρήμα

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε για πολύ ακόμη, για να πείσετε τον άνθρωπο που αγαπάτε να σας πλησιάσει. Ήδη μέσα στο μυαλό του έχει πράματα που θέλει να σας πει!

Ταύρος

Υπάρχουν διάφορα θέματα που απασχολούν τον πρώην σας, και σε μια φιλική του προσέγγιση θα καταφέρει να σας ξαναπλησιάσει, με διάθεση για επανασύνδεση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-087

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 05.06 Τετάρτη

Δίδυμοι

Υπάρχουν καταστάσεις μέσα στην οικογένεια σας, που σιγά-σιγά προχωρούν προς την λύση τους, και το μόνο σίγουρο είναι ότι τώρα μπορείτε να ισορροπήσετε.

Καρκίνος

Οι πολλές εντάσεις που υπάρχουν γύρω σας, τώρα έχουν κουράσει τον σύντροφο σας, και μάλλον θέλει να σας μιλήσει για να μπορέσετε να βρείτε μια κοινή λύση.

Λέων

Όσα και να κάνετε για κάποιον, αν ο ίδιος δεν είναι έτοιμος να σας πλησιάσει περισσότερο, δεν θα το κάνει. Τώρα αυτό θα πρέπει απλά να το σεβαστείτε.

zodia-zwdia-9988

Παρθένος

Όμορφα λόγια και πλησιάσματα, έχει αυτό το διάστημα για εσάς. Τώρα πιθανόν και κάποιοι που είχατε χωρίσει, να μπορέσετε να μιλήσετε πιο καθαρά για το μέλλον σας.

Ζυγός

Σιγά – σιγά μέσα στην εβδομάδα, θα δείτε τον άνθρωπο σας, να σας ξανα-πλησιάζει και να σας δίνει όλα αυτά που δικαίως του ζητάτε, για να έχετε μια ισορροπημένη σχέση πια.

Σκορπιός

Καλύτερα για όλους να ξεχάσετε τι έχει συμβεί στο παρελθόν σας και να εστιάσετε στο τώρα και όλα αυτά, που μπορείτε με το ταίρι σας, να κλείσετε σαν προβλήματα.

zodia-88

Τοξότης

Υπάρχουν πολλά καλά νέα που θέλει το συντροφικό σας έτερο να μοιραστεί μαζί σας. Τώρα είναι και η δική σας σειρά, να κάνετε τις πιο λεπτομερείς σας αποκαλύψεις.

Αιγόκερως

Πολλά τα νέα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν αλλά ακόμη κανένα, δεν σας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον για να το πλησιάσετε. Κάτι αλλάζει πάντως μέσα σε αυτόν τον μήνα.

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 05.06 Τετάρτη

Υδροχόος

Οι σκέψεις που έρχονται από τον σύντροφο σας, είναι μόνο γύρω από μια επίσημη δέσμευση, που ίσως και να έχει πια καθυστερήσει. Τώρα πρέπει και να δώσετε τις απαντήσεις σας.

Ιχθείς

Μέσα στην εργασία σας, θα πρέπει να είστε και πιο προσεχτικοί, καθώς ένα φλερτ που τρέχει καιρό τώρα, έχει πραγματικά διογκωθεί και τείνει να σας χαλάσει την εικόνα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.