ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 06.01 Δευτέρα

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 06.01 Δευτέρα

Η κάρτα λενορμαντ της Δευτέρας 18. Ο Σκύλος ( Δέκα Κούπα )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Ερωτικές γνωριμίες
2) Λόγια που ενοχλούν
3) Καινούργιες συνεργασίες

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Μπορείτε να βγάλετε προς τα έξω το καλό σας εαυτό. Μια καινούργια γνωριμία έχει εισβάλει στην ζωή σας και επιθυμεί να σας κερδίσει.

ζωδια – Καρκίνος: Αν δεν μπορείτε να περιμένετε πια τις οικειοθελείς απαντήσεις από τον άνθρωπο σας, ίσως έχει έρθει η σωστή ώρα για να τις ζητήσετε ευθέως.

ζωδια – Ζυγός: Μια σειρά από γεγονότα και πληροφορίες, που έχουν έρθει στα αυτιά σας, ίσως και να σας προκαλέσουν μια αναστάτωση μέσα στην σχέση σας.

ζωδια – Αιγόκερως: Όλα τα λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν μέσα στον δεσμό σας, τείνουν να ξεχαστούν πια. Αυτό που πρέπει να γίνει από εσάς, είναι να αλλάξετε άμεσα διάθεση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Οι σκιές του παρελθόντος, έχουν βάλει στο παρόν σας, πολλά εμπόδια. Αυτό το φάντασμα, θα πρέπει επιτέλους να το διώξετε από την ζωή σας.

ζωδια – Λέων: Έχετε όλο το επόμενο διάστημα και πριν την πανσέληνο, για να λύσετε τις διαφορές σας με το άτομο που αγαπάτε. Ενεργοποιηθείτε λοιπόν.

ζωδια – Σκορπιός: Πολλά τα ψέματα, και οι ανακρίβειες που έχετε ακούσει για αισθηματικά ζητήματα, που σας αφορούν άμεσα. Να είστε πιο αυστηροί με όλους.

ζωδια – Υδροχόος: Ευχάριστη τροπή θα πάρει ένα οικονομικό σας ζήτημα, που θα σας λύσει και τα χέρια σε υποθέσεις αισθηματικών που μένουν στάσιμες.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Υπάρχουν ακόμη ευχάριστες αναμνήσεις από το παρελθόν, που δεν σας επιτρέπουν να κάνετε ένα επόμενο βήμα στο μέλλον σας. Αλλάξτε το άμεσα.

ζωδια – Παρθένος: Οι γενικότητες δεν είναι για εσάς. Εσείς έχετε ανάγκη για καθαρές και ειλικρινείς συζητήσεις, ειδικά μέσα στην αισθηματική σας σχέση που έχει χάσει αυτήν την εποχή, τον ενθουσιασμό της.

ζωδια – Τοξότης: Ξεχάστε οριστικά τους καυγάδες και τις λεκτικές κόντρες που έγιναν μέσα στον δεσμό σας. Οι μέρες σας δίνουν την ευκαιρία, για σμίξιμο ακόμη πιο δυνατό.

ζωδια – Ιχθύς: Νέα πλησιάσματα, θα έχετε από την νέα εβδομάδα. Αυτό είναι κάτι που σε όσους είναι ακόμη ελεύθεροι, θα φέρει ίσως και έναν καινούργιο έρωτα.