ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 06.01 Παρασκευή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 06.01 Παρασκευή

Η κάρτα λενορμαντ της Παρασκευής 15. Η Αρκούδα ( Δέκα Σπαθί )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Δυναμική γυναίκα
2) Ισχυρός γάμος
3) Καινούργιες συνεργασίες

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Μπορείτε να πάρετε και μια ανάσα από τις τελευταίες ημέρες τόσο έντονης διασκέδασης. Πάντως μέσα σε αυτήν την κινητικότητα, κάποιος σας έχει ξεχωρίσει.

ζωδια – Καρκίνος: Διαφοροποιηθείτε από τα κοινά δεδομένα. Δεν είστε εσείς σαν του άλλους. Αυτό είναι και κάτι που στους μοναχικούς, θα φέρει στην καρδιά τους, έναν νέο σύντροφο.

ζωδια – Ζυγός: Η στασιμότητα που σας χαρακτηρίζει δεν σας ταιριάζει. Μπορεί στο τώρα να υπάρχει μια άσχημη ψυχολογία, όμως μην επιτρέψετε αυτό να γίνει μονιμότητα.

ζωδια – Αιγόκερως: Σε καινούριους ανθρώπους, που δεν τους γνωρίζετε ακόμη καλά, δεν θα πρέπει να ανοίγεστε τόσο πολύ και σίγουρα μην αναφέρετε τα προσωπικά σας ζητήματα.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Θα σας αναγνωρίσουν την προσφορά σας. Αυτό θα σας δώσει
και την καλύτερη ψυχολογία να κάνετε και παραπάνω πράματα, για αυτούς που αγαπάτε.

ζωδια – Λέων: Κάντε λοιπόν λίγη υπομονή και θα δείτε ότι όλα θα αλλάξουν υπέρ των δικών σας συμφερόντων. Το ταίρι σας, έχει διαθέσεις, για να σας δέσει μόνιμα κοντά του.

ζωδια – Σκορπιός: Υπάρχει βεβαιότητα μέσα στην ψυχή σας, ότι όλα θα ανατραπούν. Δώστε χρόνο στην άλλη πλευρά της σχέσης, για να σας αποδείξει τις αλήθειες.

ζωδια – Υδροχόος: Υπάρχει ένα θολό τοπίο στην αισθηματική σας ζωή και αυτό είναι κάτι που πρέπει άμεσα να το επιλύσετε. Το ταίρι σας, έχει κάποια παράπονα από εσάς.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Ακολουθείτε αυτήν την εποχή έναν μοναχικό δρόμο που σας κάνει και αισθάνεστε ασφάλεια. Πάντως αυτό μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα αλλάξει.

ζωδια – Παρθένος: Τα καλύτερα είναι μπροστά σας και σας διορθώνουν κατά πολύ την διάθεση και την ψυχολογία. Οικονομικά θα έχετε σημαντικές επιτυχίες.

ζωδια – Τοξότης: Υπάρχουν πολλά πρόσωπα που σας περικυκλώνουν και σας ζητούν να σας γνωρίσουν καλύτερα. Σκεφτείτε και ανταποκριθείτε στον δικό σας χρόνο.

ζωδια – Ιχθύς: Μπορεί να εμφανιστεί μια παλιά σας ιστορία, από το πουθενά και να σας προκαλέσει με τις καινούργιες τις προτάσεις. Σκεφτείτε το.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις