ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 06.06 Πέμπτη

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 06.06 Πέμπτη

χαρτομαντεια Η κάρτα λενορμάν της Πέμπτης 05. Το Δέντρο (07 Κούπα)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτική αλλαγή
– Νέα αγάπη
– Οικονομική σταθερότητα

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Σε αυτά που έχετε πει στον άνθρωπο σας, τώρα θα πρέπει και να συμπληρώσετε τις πράξεις. Είναι και αυτό που περιμένει για να σας μιλήσει πιο ανοιχτά.

Ταύρος

Τα σχέδια του αγαπημένου σας, θα σας αποκαλυφθούν μέσα στις επόμενες ημέρες και σίγουρα σε κάθε επίπεδο θα σας δικαιώσουν για όλον αυτόν τον καιρό που περιμένετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

χαρτομαντεια Δίδυμοι

Μόνο καλές ειδήσεις να περιμένετε από το οικονομικό σας παρόν, που σίγουρα θα σας βοηθήσουν, να ξεκλειδώσετε και όλες αυτές τις επιθυμίες που έχετε μέσα στην σχέση σας.

Καρκίνος

Πολλά τα θέματα που έχετε άμεσα να λύσετε στην σχέση σας, και μάλλον το ταίρι σας, θέλει να κάνει κάποιες κινήσεις περισσότερες, για να μπορέσετε να πάτε και πιο κάτω.

Λέων

Είναι σπουδαίες οι εξελίξεις που τρέχουν αυτήν την εποχή γύρω σας και αυτό, θα σας δώσει σίγουρα μια παραπάνω καλή διάθεση, για να ενισχύσετε και τον δεσμό σας.

zwdia-taro-astra

Παρθένος

Αν δεν είστε σίγουροι, για τα αισθήματα σας, για τον πρώην σας … το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μιλήσετε πιο ανοιχτά, για τα θέματα που σας απασχολούν.

Ζυγός

Αισθάνεστε μπλοκαρισμένοι. Το άτομο που υπάρχει μέσα στην καθημερινότητα σας την ερωτική, δεν σας δίνει αυτό που θέλετε και τώρα όλα αυτά πρέπει να τα συζητήσετε.

Σκορπιός

Μόνιμη αγάπη και συντροφικότητα θα ζητήσει ένα καινούργιο πρόσωπο που έχει μπει στην ζωή σας, και σίγουρα τώρα θα καταφέρετε και να ξεχάσετε όλα τα παλιά.

αγαπη

Τοξότης

Κάποιες στιγμές είστε πολύ αυστηροί με τον άνθρωπο που αγαπάτε, και αυτό τον κάνει και γίνεται πολύ πιο εσωστρεφείς. Μάλλον κάτι άλλο σας φταίει.

χαρτομαντεια Αιγόκερως

Είστε αποφασισμένοι να κλείσετε όλα τα παλιά σας ερωτικά δρώμενα και να ξεκινήσετε, μια νέα πορεία που σίγουρα θα σας κάνει να ηρεμήσετε μόνιμα.

Υδροχόος

Οι ερωτικοί δρόμοι που έχετε πάρει, είναι αδιέξοδοι και το ξέρετε! Τώρα το μόνο που σας χρειάζεται είναι να βρείτε έναν τρόπο για να φέρετε κοντά σας, αυτόν που αξίζει.

Ιχθείς

Κάποια ερωτικά λόγια που έχουν έρθει από έναν φίλο σας, τελικά σας έχουν μπερδέψει πάρα πολύ! Καλύτερα να ψάξετε μέσα σας, για το τι θέλετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.