ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 07.05 Τρίτη

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 07.05 Τρίτη

Η κάρτα λενορμάν της Τρίτης 14. Η Αλεπού ( 09 Σπαθί)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
– Δύσκολη φιλία
– Λόγια από γυναίκα
– Ερωτικό παρασκήνιο

ερωτικη χαρτομαντεια Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Δεν θα πρέπει όλα αυτά που σας λένε, για το άτομο που σας ενδιαφέρει, να μην τα μεταφέρετε. Ακόμη υπάρχουν καταστάσεις, που δεν τις ξέρετε και σας έρχονται.

Ταύρος

Θέλετε να κλείσετε τις πόρτες στο παρελθόν σας, και να βρείτε μια νέα αγάπη. Οι μέρες θα σας δώσουν πάντως πολλές ευκαιρίες που πρέπει να αξιολογήσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Δίδυμοι

Η δυναμική σας παρουσία, μέσα στην σχέση σας μάλλον έχει κάνει το ταίρι σας, να είναι λίγο παραγκωνισμένο. Τα παράπονα θα έρθουν από το δεύτερο 10ήμερο του μήνα.

Καρκίνος

Μην αφήνεστε μόνο μέσα σε αυτά που έχουν συμβεί στο παρελθόν σας, καθώς γύρω σας τώρα θα πρέπει να παρατηρήσετε, όλα αυτά τα μάτια που σας έχουν ερωτευτεί.

Λέων

Πολλά τα επικοινωνιακά λάθη που έχουν συμβεί, μέσα στην σχέση σας, και μάλλον πρέπει τα πείτε λίγο πιο αναλυτικά με τον άνθρωπο σας. Πιθανόν και να έχει κάτι σημαντικό να σας προτείνει.

zodia-zwdia-9988

Παρθένος

Μέσα στην εργασία σας, υπάρχουν διάφορα άτομα που θέλουν να γνωρίσουν την προσωπικότητα σας πιο αναλυτικά. Όλο αυτό θα φέρει και φλερτ.

Ζυγός

Δεν έχετε κανέναν λόγο να επιστρέψετε σε μια παλιά σας ερωτική ιστορία, μόνο και μόνο επειδή σας το ζήτησε. Ακόμη τα πράματα δεν είναι και τόσο στρωτά μεταξύ σας.

χαρτομαντεια λενορμαν 07.05 Τρίτη

Σκορπιός

Σήμερα και αύριο θα έχετε μια καλύτερη ψυχολογία, καθώς το άτομο που τόσο καιρό περιμένετε…θα σας εμφανιστεί ίσως και με προτάσεις που θα σας γοητεύσουν.

zodia-88

Τοξότης

Είστε σε μια επαγγελματική τρεχάλα, και δεν έχετε καθόλου χρόνο για να προσφέρετε σε ερωτικές προτάσεις που σας έχουν γίνει καιρό τώρα.

Αιγόκερως

Ο χρόνος σας είναι μοιρασμένος ανάμεσα σε δύο ερωτικές ιστορίες, και αυτό μάλλον τώρα σας έχει μπερδέψει και πάρα πολύ. Πάρτε άμεσα τις αποφάσεις σας.

Υδροχόος

Η καρδιά σας είναι μοιρασμένη ανάμεσα σε δύο καταστάσεις και αυτό σας έχει μπερδέψει την καθημερινότητα. Είναι στο δικό σας το χέρι να κάνετε τις αλλαγές.

Ιχθείς

Φροντίστε να δείτε πιο καθαρά τι σας λέει, το άτομο που τόσο καιρό σας περικυκλώνει. Μάλλον υπάρχουν ακόμη θέματα που δεν τα ξέρετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.