ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 08.04 Σαββάτο

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 08.04 Σαββάτο

Η κάρτα λενορμαντ του Σαββάτου 02 Τα Σπαθιά ( 06 Καρό )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Εξηγήσεις από άντρα
2) Δεσμεύσεις
3) Επιχειρηματικά νέα

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Πολλές οι γνώμες που έχουν πέσει, μέσα στην σχέση σας και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα βρείτε άκρη. Εσείς πρέπει να σκεφτείτε περισσότερο.

ζωδια – Καρκίνος: Όλα τα στοιχεία προσωπικότητας που έχει το άτομο, που μόλις έχετε γνωρίσει, σας έχουν συνεπάρει το μυαλό. Τα καλύτερα έρχονται.

ζωδια – Ζυγός: Δεν χρειάζεται να προβάλετε υπερβολικά τον εαυτό σας, και αυτό είναι κάτι που ο σύντροφος σας δεν το θέλει και τον κάνει να ζηλεύει.

ζωδια – Αιγόκερως: Δεν έχετε και πολλά να χάσετε με το, να κάνετε τελικά την επικοινωνιακή κίνηση, προς το άτομο που σας ενδιαφέρει αλλά δεν εκδηλώνεται.

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Όλα έχουν ένα όριο, και στην δική σας περίπτωση, αυτό έχει τεντώσει. Αν το άτομο που σας ενδιαφέρει δεν ανταποκρίνεται, καλύτερα φύγετε.

ζωδια – Λέων: Μια καινούργια γνωριμία σας έχει ενθουσιάσει. Αν είστε μόνοι, το σύμπαν σας σπρώχνει για να φλερτάρετε, και να ζήσετε τον έρωτα στο μέγιστο.

ζωδια – Σκορπιός: Αν δεν ξέρετε, αν το ταίρι σας, σας λέει την αλήθεια, τότε, το μόνο που έχετε να περιμένετε, είναι απλά να περιμένετε και όλα θα σας φανερωθούν.

ζωδια – Υδροχόος: Υπάρχει αφθονία συναισθημάτων μέσα στην καρδιά σας και κατ΄επέκταση μέσα στον δεσμό σας. Πιθανόν εσείς, μέσα στην Άνοιξη να δεσμευτείτε.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Αν έχετε, ίσως και άθελα σας γίνει η πέτρα του σκανδάλου, ανάμεσα σε δύο άλλα άτομα, τότε καλύτερα να απομακρυνθείτε άμεσα.

ζωδια – Παρθένος: Είσαστε πολύτιμοι για κάποιον, ακόμη και αν δεν το ξέρετε. Αυτό που έχει σημασία είναι να κάνετε λίγο υπομονή, και όλα θα σας φανερωθούν.

ζωδια – Τοξότης: Οι μέρες μέχρι την Πανσέληνο, θα σας δώσουν πολλά καλά και στα αισθηματικά και στα οικονομικά σας. Εκμεταλλευτείτε την καλή περίοδο.

ζωδια – Ιχθύς: Δεν θα χάσετε τίποτα, με το να είστε πιο εξωστρεφείς επικοινωνιακά. Ίσως να καταφέρετε να έλξετε τον άνθρωπο σας, περισσότερο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις