ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 08.04 Δευτέρα

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 08.04 Δευτέρα

Η κάρτα λενορμάν της Δευτέρας 01. Ο Καβαλάρης ( 09 Κούπα )
Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτικά συμβάντα
– Νέος έρωτας
– Πρόταση συνεργασίας

χαρτομαντεια Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

zodia-taro-45

Οι χρόνοι σας είναι πιεσμένοι, και τώρα που είστε και πιο ξεκάθαροι στις αποφάσεις σας, δεν θέλετε να περιμένετε από κανέναν. Εσείς μόνο αποφασίζετε.

Ταύρος

Οι επισκέψεις που θα έχετε από έναν πιο παλιό σας ερωτικό γνώριμο, θα είναι μια αλλαγή στην ζωή σας. Τώρα είναι έτοιμες οι συνθήκες για να γίνετε και ζευγάρι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Δίδυμοι

Είστε αρκετά κάθετοι και απόλυτοι, σε όλα αυτά που ζητάτε από τον σύντροφο σας, και το έχει καταλάβει. Μάλλον όλα τείνουν να γίνουν καλύτερα πια.

Καρκίνος

Σημαντικό είναι το διάστημα αυτό, για τον αγαπημένο σας, που τείνει πια να λύσει όλα τα τρίτα προβλήματα του, και να σας βάλει εσάς, πια μόνο ερωτική του προτεραιότητα.

Λέων

Μέσα στους χώρους της δουλειάς σας, υπάρχουν βλέμματα από έναν συγκεκριμένο συνεργάτη, που σας καρφώνουν. Πιθανόν και να συντρέχει…έρωτας!

zodia-zvdia-oroskopio-11

Παρθένος

Έχετε ακούσει πάρα πολλά από τον πρώην σας, που προσπαθεί και πάλι να μπει ομαλά μέσα στην ζωή σας. Τις πράξεις να περιμένετε μέχρι να τον δεχτείτε!

χαρτομαντεια Ζυγός

Μη επιτρέπετε σε τρίτους και ξένους, να μιλούν άσχημα για κάποιον που ξέρουν ότι σας έχει απογοητεύσει ερωτικά. Το πιο πιθανόν είναι να τα ξανα-βρείτε!

Σκορπιός

Οι γνωστοί σας, έχουν αποφασίσει να σας κάνουν προξενιά για να σας δουν και πάλι μέσα σε μια νέα σχέση! Μάλλον ήδη κάτι καλό έρχεται σε εσάς.

zodia-88

Τοξότης

Εσείς που έχετε διπλές ερωτικές καταστάσεις μέσα στην ζωή σας, καλό θα ήταν να τις βάλετε σε μια σειρά, και μετά να πάρετε μόνιμες αποφάσεις, για το τι θέλετε.

Αιγόκερως

Μια ερωτοφιλία τείνει να γίνει έρωτας. Τώρα αυτό έχετε αρχίσει και το νιώθετε, άρα είναι μόνο στο δικό σας το χέρι για το πότε θα δώσετε μια ευκαιρία.

Υδροχόος

Μόνο πιο θετικά θα είναι τα πράματα με τον σύντροφο σας, τώρα που και οι δύο σας έχετε ξεκαθαρίσει το παρελθόν και μπορείτε να κάνετε τα κοινά σας σχέδια.

Ιχθείς

Είστε μέσα σε μια ασφαλή ερωτική μοναξιά. Από την νέα εβδομάδα, αυτό αλλάζει και ένας νέος σύντροφος θα μπει στην ζωή σας. Τώρα είναι και τα καλύτερα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.