ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 08.05 Τετάρτη

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 08.05 Τετάρτη

χαρτομαντεια Η κάρτα λενορμάν της Τετάρτης 01. Ο Καβαλάρης ( 09 Κούπα)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτική ένταση
– Κινήσεις από το παρελθόν
– Νέα αγάπη

χαρτομαντεια λενορμαν Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

χαρτομαντεια Κριός

Πολλά αυτά που έχουν συμβεί μέσα στον δεσμό σας, και πιθανόν να έχετε ενοχληθεί βαθιά! Μια πιο μεστή συζήτηση, θα σας λύσει πολλές απορίες.

Ταύρος

Οι συναισθηματικές σας αποτυχίες είναι πολλές και μάλλον αυτό έχει ήδη αρχίσει να σας ενοχλεί, καθώς δεν μπορείτε να ξεπεράσετε αυτό το κεφάλαιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Δίδυμοι

Μέσα στην εργασία σας, υπάρχει πολύ αισθηματικό παρασκήνιο, που θα πέσει στην αντίληψη σας, και σίγουρα θα πρέπει να το διαχειριστείτε σοφά.

Καρκίνος

Πολλά αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν του συντρόφου σας, και ακόμη σας ενοχλούν. Καλείστε αυτές τις ημέρες να δώσετε χρόνο για εξηγήσεις και λύσεις.

χαρτομαντεια Λέων

Οργανώστε καλύτερα το πρόγραμμα σας καθώς το ταίρι σας, έχει πολλά που θέλει να σας πει. Ίσως και να σας προτείνει ένα μικρό ταξίδι αναψυχής.

zwdia-zodia-33

Παρθένος

Τίποτα δεν είναι έτοιμο, μέσα στην ψυχή σας αλλά και στην καθημερινότητα σας, για να ανοίξετε το πράσινο φως μέσα στην ερωτική σας ζωή.

Ζυγός

Ακόμη και σήμερα θα έχετε μια ενόχληση, από κάποιον παλιό σας γνώριμο. Θέλει μέσα από μια φιλική προσέγγιση, να καταλάβει αν είστε μόνοι σας αισθηματικά.

Σκορπιός

Είστε άκρως ενθουσιασμένοι με όλα αυτά που σας έχει τάξει, το συντροφικό σας έτερο! Τώρα θα περιμένετε και τις πράξεις του να έρθουν στην επιφάνεια.

Τοξότης

Με κάποιον φίλο σας, έχετε έρθει πιο κοντά και μάλλον τώρα θα πρέπει να είστε προσεχτικοί, καθώς τα συναισθήματα και από τις δύο πλευρές δεν κρύβονται.

Αιγόκερως

Τα ερωτικά υπονοούμενα είναι πολλά από κάποιον συνεργάτη σας, και μάλλον σας έχουν μπερδέψει ακόμη περισσότερο, και μάλλον θέλετε να ξεκαθαρίσετε θέσεις και προθέσεις.

zwdia shmera

Υδροχόος

Είστε αποφασισμένοι αυτές τις ημέρες, να δώσετε μια ακόμη ερωτική ευκαιρία στον πρώην σας, που δείχνει να έχει αλλάξει όλα τα αιτούμενα του.

χαρτομαντεια Ιχθείς

Αφαιρέστε από το μυαλό σας, όλα αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν, και θα δείτε ότι υπάρχουν γύρω σας ένα σωρό άτομα που μπορούν να σας πλησιάσουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.