ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 08.09 Παρασκευή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 08.09 Παρασκευή

Η κάρτα λενορμαντ της Παρασκευής 29. Η Γυναίκα ( Άσσος Μπαστούνι)

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Γενικά κουτσομπολιά
2) Ερωτική γκρίνια
3) Χρήμα από εργασία

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Αναμένοντας κάτι από το παρελθόν ή κάποιον να σας θυμηθεί, ίσως και να έχετε χάσει κάποιες σημαντικές προτάσεις … για την ερωτική σας ζωή.

ζωδια – Καρκίνος: Αν δεν ξέρετε τι σας συμβαίνει στην προσωπική σας καθημερινότητα, ίσως και να έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου … για αλλαγές.

ζωδια – Ζυγός: Οι σκέψεις κάποιων από εσάς, είναι σε ένα άτομο που σας φέρνει συνεχώς αντιρρήσεις. Αυτό θα πρέπει να σας λέει κάτι … για τις επόμενες σας προσπάθειες.

ζωδια – Αιγόκερως: Ότι γυαλίζει δεν είναι χρυσός σίγουρα, και αυτό στις αισθηματικές σχέσεις, παίζει καθοριστικό ρόλο … και στην διάρκεια τους.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Δεν είστε και στην καλύτερη φάση σας, λόγω τρίτων γεγονότων, άρα το καλύτερο θα ήταν αυτήν την εποχή να μην μιλήσετε για σοβαρά προβλήματα με τον άνθρωπο σας.

ζωδια – Λέων: Είσαστε διχασμένοι ανάμεσα σε δύο ερωτικές ιστορίες, που μόνο σας προβληματίζουν. Μέσα στις επόμενες ημέρες, πάρτε τις αποφάσεις σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζώδια – Σκορπιός: Δεν ευκαιρείτε να εμπλακείτε σε καταστάσεις, που δεν σας ταιριάζουν. Προσπαθήστε να ασχολείστε … περισσότερο με τον εαυτό σας.

ζωδια – Υδροχόος: Το συντροφικό σας ταίρι, κάτι θέλει να σας πει. Ίσως και να σας έρχεται μια πολύ σοβαρή πρόταση για το κοινό σας μέλλον.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Έχετε αφήσει κάποιον με απορίες. Σας ξαναπλησιάζει και σας ζητά να σας κάνει εκ νέου τις προτάσεις του. Ακούστε τον.

ζωδια – Παρθένος: Οι σκέψεις και οι εικόνες από το παρελθόν δεν λένε να ξεθωριάσουν από την καθημερινότητα σας. Ανοιχτείτε σε νέα άτομα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια -Τοξότης: Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα υπάρξουν πολλές και ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις, που θα έχουν να κάνουν με την άφιξη παλιού έρωτα, από το πρόσφατο παρελθόν σας.

ζωδια – Ιχθύς: Οι αλλαγές που σκέφτεστε να κάνετε θα πρέπει … να τις συζητήσετε με τον άνθρωπο σας, και να πάρετε μαζί τις όποιες αποφάσεις σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia