ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 09.04 Κυριακή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 09.04 Κυριακή

Η κάρτα λενορμαντ της Κυριακής 33. Το Κλειδί ( 08 Κάρο )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Ερωτικές αποκαλύψεις
2) Σχέδια για το μέλλον
3) Οικονομικές ευκολίες

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Πολλά τα λόγια που έχετε κάνει με τον άνθρωπο σας και άλλα τόσα που έχετε πια καταλάβει. Μήπως έχετε επιλέξει το λάθος άτομο?!

ζωδια – Καρκίνος: Κάνετε αρκετές σκοτεινές σκέψεις, για το μέλλον της σχέση σας και αυτό είναι κάτι που το έχετε εκφράσει στον άνθρωπο σας, που δεν σας καταλαβαίνει.

ζωδια – Ζυγός: Δεν χρειάζεται να πιέζετε τον εαυτό σας, για να μείνετε με κάποιον μόνο και μόνο από συνήθεια η ανασφάλεια. Σκεφτείτε πιο μελλοντικά.

ζωδια – Αιγόκερως: Δεν έχετε και πολλά πια να περιμένετε από το παρελθόν σας. Αν τελικά και το επόμενο διάστημα δεν έχετε κάποιο νέο, απλά προχωρήστε την ζωή σας.

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Κάποια καλά νέα θα έχετε από την ερχόμενη εβδομάδα, και που θα συσχετίζονται, με κάποιον πρώην ταίρι σας, που επιθυμεί να σας συναντήσει.

ζωδια – Λέων: Πρέπει και εσείς να κάνετε άμεσα τα επικοινωνιακά σας ξεκαθαρίσματα, προς το άτομο που σας ενδιαφέρει. Ο χρόνος περνάει.

ζωδια – Σκορπιός: Όλα αυτά που έχουν συμβεί στο παρελθόν, πια δεν είναι πόνος μέσα στην καρδιά σας. Μάλλον έχετε λυτρωθεί… και η ζωή συνεχίζεται.

ζωδια – Υδροχόος: Μην ξεχάσετε αυτά, που σας έχουν κάνει μέσα σε σχέσεις. Καινούργια άτομα θα μπουν στην ζωή σας, και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας ενθουσιάσουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Θα πρέπει άμεσα σε όλους αυτούς τους τρίτους να βάλετε ένα στοπ. Ουδείς μπορεί να σας βοηθήσει, σε όλα αυτά τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε.

ζωδια – Παρθένος: Οι σχέσεις που άντεξαν τις δυσκολίες του τελευταίου χρονικού διαστήματος, είναι και αυτές που μέσα στην Άνοιξη, θα περάσουν σε δεσμεύσεις.

ζωδια – Τοξότης: Αυτό που αξίζετε, δεν θα το βρείτε στο παρελθόν σας. Οι μέρες και οι γιορτές σας φέρνουν καινούργιες γνωριμίες, που θα σας αναζωογονήσουν.

ζωδια – Ιχθύς: Πολλές οι προκλήσεις που εισπράττετε από καινούργιο κόσμο. Ανοίξτε τα μάτια σας, και επιλέξετε την καλύτερη.