ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 09.06 Κυριακή

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 09.06 Κυριακή

χαρτομαντεια Η κάρτα λενορμάν της Κυριακής 06. Τα Σύννεφα (Ρήγας Σπαθί)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτική βοήθεια
– Νέα Αγάπη
– Χρηματική άνεση

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Υπάρχουν ερωτικές ματιές προς το μέρος σας και το έχετε σίγουρα καταλάβει. Τώρα το μόνο που απομένει είναι να δώσετε και από την δική σας την μεριά το πράσινο φως.

Ταύρος

Δεν έχετε ακόμη ψάξει τον πρώην σας και αυτό είναι μόνο καλό. Τώρα αυτό που σας χρειάζεται είναι να δείτε τι άλλο γύρω σας υπάρχει που μπορεί να σας ενδιαφέρει.

Δίδυμοι

Ανοδική είναι η διάθεση σας και αυτό σίγουρα σας κάνει να δείχνετε, σε όλους τους άλλους πιο ευχάριστοι…και σε κάποιον συγκεκριμένα πιο ερωτικοί!

zodia-88

Καρκίνος

Δεν χρειάζεται η ερωτική σας σχέση να κάνει άλματα. Τώρα είστε σε μια φάση που μπορείτε να δείτε και πιο καθαρά τον χαρακτήρα αλλά και τα περιβάλλοντα του συντρόφου σας.

χαρτομαντεια Λέων

Οι μέρες μέχρι και τα μέσα του Ιουνίου, θα βοηθήσουν τον σύντροφο σας, να κλείσει κάποια από τα προβλήματα του και να σας δηλώσει πιο ξεκάθαρα τις δικές του προθέσεις.

Παρθένος

Εσείς όποτε αισθάνεστε άσχημα, επιστρέφετε στο παρελθόν και αναζητάτε λύσεις που σίγουρα θα σας κάνουν να επανασυνδεθείτε με το παρελθόν σας…με αβέβαιο μέλλον.

zodia-zwdia-9988

Ζυγός

Μην σας νοιάζει καθόλου το τι πρέπει να γίνει από την μεριά του συντρόφου σας, καθώς σίγουρα τώρα μπορείτε και να μιλήσετε πιο άνετα για την πορεία σας.

Σκορπιός

Προσπαθήστε να μην ανακατέψετε τον σύντροφο σας, σε θέματα που έχουν να κάνουν με την εργασία σας αλλά και τον κοινωνικό σας κύκλο, καθώς δεν ξέρει όλες τις λεπτομέρειες.

Τοξότης

Συμβαίνουν πολλά μέσα στην σχέση σας και πιθανόν και να μην είστε εσείς ακόμη έτοιμοι, για να βρείτε λύσεις. Ίσως και να πρέπει να δώσετε χρόνο σε όλους.

zodia-0988

Αιγόκερως

Πολλές οι συμπτώσεις που συμβαίνουν στην καθημερινότητα σας. Πιθανόν και κάποιος μοιραίος έρωτας να σας περιτριγυρίζει και εσείς να μην το έχετε καταλάβει.

Υδροχόος

Βρείτε την ισορροπία σας, ακόμη και μόνοι! Τώρα πρέπει να δείτε πιο σοβαρά όλους τους τομείς της ζωής σας και πιο πολύ, την οικογένεια και τους φίλους σας.

Ιχθείς

Υπάρχουν διάφορα θέματα που σας ενοχλούν στις συμπεριφορές του συντρόφου σας και μάλλον έχει έρθει η ώρα, για να τα πείτε όλα έξω από τα δόντια!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.