ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 10.01 Κυριακή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 10.01 Κυριακή

Η κάρτα λενορμαντ της Κυριακής Το Σπίτι ( Ρήγας Κούπα )

Ολοκλήρωση μακροχρόνιας αγάπης, ισχυρός δεσμός, επανασύνδεση με δυσκολία, απόκτηση απογόνου,

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Προτιμήστε να έχετε και μερικές στιγμές μοναξιάς προκειμένου να ξεκαθαρίσετε στο κεφάλι σας τι ακριβώς… θέλετε να γίνει και να εξελιχτεί στην προσωπική σας ζωή.

ζωδια – Καρκίνος: Οργανωθείτε και προγραμματιστείτε, με τον σύντροφο σας για το προσεχές διάστημα. Οι μέρες είναι πολύ καλές για μελλοντικές συζητήσεις και κοινές αποφάσεις.

ζωδια – Ζυγός: Η ανασφάλεια και ο φόβος της απόρριψης, που έχετε μέσα στον μυαλό σας, για το άτομο που σας ενδιαφέρει… σας κάνει οπισθοχωρητικούς στις επιδιώξεις σας.

ζωδια – Αιγόκερως: Έχετε γίνει πολύ πιο συναισθηματικοί και υποκειμενικοί. Αναρωτηθείτε αν όλο αυτό το αξίζετε εν σχέση με αυτά που εισπράττετε από το ταίρι σας.

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Αργά και σταθερά τα βήματα σας προς της επίτευξη του σκοπού σας. Μην λετε πολλά οι προσπάθειες σας ήδη αναγνωρίζονται από το πρόσωπο που σας έχει γοητεύσει.

ζωδια – Λέων: Είσαστε εγκλωβισμένοι σε δουλειά και λοιπές υποχρεώσεις, και σας έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο σας πολλά και σημαντικά εν σχέση με την προσωπική σας ζωή.

ζωδια – Σκορπιός: Είσαστε στον δρόμο της προσωπικής ευτυχίας και κοντά στην πραγματική αγάπη. Όλο το σύμπαν συνωμοτεί στο να αποκατασταθούν οι ισορροπίες σε όλους τους τομείς.

ζωδια – Υδροχόος: Μην κάνετε μεγαλόπνοα σχέδια και ιδίως με άτομα που έχετε μόλις τον τελευταίο καιρό γνωρίσει. Οι ελεύθεροι θα μπορέσουν να αισθανθούν πολύ καλύτερα με τις παρέες τους.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας, που έχει τόσο πολύ ταλαιπωρηθεί από τις λάθος συμπεριφορές των τρίτων. Από την επόμενη εβδομάδα θα δείτε και πρακτικές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή.

ζωδια – Παρθένος: Ευαισθησία και τρυφερότητα θα λάβετε από τον σύντροφο σας. Όλα δείχνουν ότι βρίσκεστε σε ένα καλό δρόμο, προκειμένου να ολοκληρώσετε τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας.

ζωδια – Τοξότης: Έχετε καταφέρει και έχετε ξεφύγει από τους κύκλους του παρελθόντος. Στο τώρα υπάρχουν πολλές και καλές προοπτικές για να αναδείξετε τον καλό σας εαυτό.

ζωδια – Ιχθύς: Αποφύγετε τις μετωπικές συγκρούσεις με όσους διαφωνείτε. Δεν θα βρείτε καμία άκρη αυτήν την περίοδο. Κάντε πιο αποφασιστικούς τους στόχους σας και μην λετε πολλά.