ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 10.02 Παρασκευή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 10.02 Παρασκευή

Η κάρτα λενορμαντ της Παρασκευής 15 Η Αρκούδα ( Δέκα Σπαθί )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Λογομαχία ζευγαριού
2) Πρόταση για μετακόμιση
3) Επιχειρηματικά σχέδια

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Μην πιέζετε κανέναν να σας δώσει απαντήσεις και εξηγήσεις. Όποιος είναι έτοιμος, θα το κάνει από μόνος του. Το αντίθετο, δεν σας συμφέρει.

ζωδια – Καρκίνος: Μπορείτε να πείτε ότι έχετε πια ξεφύγει, από την δίνη του παρελθόντος. Τώρα έχει έρθει και το σωστό πλήρωμα του χρόνου, για να βρείτε νέο έρωτα.

ζωδια – Ζυγός: Οι σκέψεις οι όχι και τόσο καλές, που κάνετε για το παρελθόν του συντρόφου σας, δεν είναι και ο καλύτερος σύμμαχος σας για να εξελιχτείτε μαζί.

ζωδια – Αιγόκερως: Μην κάνετε καμία ανεδαφική πρόβλεψη για τις προθέσεις του ανθρώπου σας. Αν κάτι θέλετε να μάθετε, καλύτερα ρωτήστε τον ευθέως.

Διαβαστε τις αναλυτικες  προβλεψεις Πανσεληνου 11/02 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Όλες οι κινήσεις που κάνετε αυτό το χρονικό διάστημα υποδηλώνουν, ανασφάλεια. Τουλάχιστον μην επιτρέπετε σε κανέναν να το αντιλαμβάνεται.

ζωδια – Λέων: Δεν έχετε καθόλου πια χρόνο για να σκεφτείτε ακόμη περισσότερο, αυτό που σας έχει προτείνει το ταίρι σας. Η ώρα των δράσεων έχει έρθει.

ζωδια – Σκορπιός:

ζωδια – Υδροχόος: Μια αρκετά έντονη ημέρα, που θα σας δώσει όμως και πολλές χαρές. Σίγουρα κα αρκετός κόσμος που θα σας πλαισιώσει με τη καλή του παρουσία.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Όλα αλλάζουν και εξελίσσονται και εσείς άμεσα και σίγουρα, θα πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο που κινείστε μέσα στον μικρόκοσμο σας.

ζωδια – Παρθένος: Οι πιθανότητες μέχρι την ημέρα της αλλαγής του ζωδίου, να συναντηθείτε με κάποιο πρώην ταίρι σας. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά.

ζωδια – Τοξότης: Όσο και να περιμένετε να σας έρθουν ειδήσεις από το άτομο που σας ενδιαφέρει, αυτό δεν θα γίνει, αν εσείς πρώτα δεν ενεργοποιηθείτε.

ζωδια – Ιχθύς: Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά. Ακόμη και αυτά που αναφέρουν επανασύνδεση με την πρακτική πρωτοβουλία, του πρώην συντρόφου σας.