ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 10.04 Δευτέρα

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 10.04 Δευτέρα

Η κάρτα λενορμαντ της Δευτέρας 29. Η Γυναίκα ( Άσσος Μπαστούνι )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Καινούργιες γνωριμίες
2) Σκέψεις για σχέση
3) Ξαφνικά κέρδη

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Αν δεν είσαστε έτοιμοι για γάμους και λοιπές – σοβαρές δεσμεύσεις, τότε μην κάνετε υπερβολικές δηλώσεις που πιθανόν να σας εκθέσουν.

ζωδια – Καρκίνος: Θα πρέπει να κατεβάσετε τους τόνους μέσα στην σχέση σας. Οι λόγοι που σας έχουν αποσυντονίσει είναι οικονομικοί, και ευτυχώς… περαστικοί.

ζωδια – Ζυγός: Τα σχέδια σας για το Πάσχα έχουν οργανωθεί και αυτό είναι κάτι που θα εκπλήξει ευχάριστα, τον άνθρωπο σας. Καλές και οι οικονομικές ειδήσεις που σας πλησιάζουν.

ζωδια – Αιγόκερως: Μην σκέφτεστε τις απώλειες του παρελθόντος. Δεν εξυπηρετεί κανέναν σκοπό. Ανοίξτε τα μάτια σας στα καλά που σας έρχονται.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Η πρόταση που θέλει να σας κάνει ο άνθρωπος σας, αφορά την μελλοντική σας δέσμευση και όλα αυτά που πρέπει αυτός να κάνει, για εσάς.

ζωδια – Λέων: Μην είστε τόσο πιεστικοί με τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι κάτι που θα σας διασπάσει. Κρατήστε χαμηλούς τόνους, και όλα θα ισορροπήσουν.

ζωδια – Σκορπιός: Εσείς που έχετε σκοπό να πάτε πίσω στο παρελθόν σας, και να ψάξετε για ευκαιρίες για επανασύνδεση ίσως και να το καταφέρετε.

ζωδια – Υδροχόος: Μπορείτε να κερδίσετε τον άτομο που σας ενδιαφέρει, με τα να κάνετε μια πιο διπλωματική προσέγγιση και μετά να απομακρυνθείτε.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Ο αγώνας που έχετε κάνει για να κερδίσετε τον άνθρωπο σας θα δικαιωθεί. Θα δείτε το άτομο να σας ανοίγετε και να σας μιλά περισσότερο.

ζωδια – Παρθένος: Είσαστε μοναδικοί σε όλα αυτά που λέτε και εκπλήσσετε τον άνθρωπο σας. Τώρα, έχει έρθει η ώρα να κάνετε και στις σχετικές πράξεις.

ζωδια – Τοξότης: Κάποιοι μπορεί να στέκονται απέναντι στις πράξεις σας αλλά αυτό, εσάς δεν θα πρέπει να σας πτοεί. Υπάρχουν πάντα λύσεις.

ζωδια – Ιχθύς: Τα αρνητικά σενάρια είναι μόνο μέσα στο μυαλό σας και το μόνο, που τελικά χρειάζεστε είναι να έχετε, πίστη στις δικές σας δυναμικές.