ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 10.05 Παρασκευή

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 10.05 Παρασκευή

ερωτικη χαρτομαντεια Η κάρτα λενορμάν της Παρασκευής Η Καρδιά ( Βαλές Κούπα )

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτική επιτυχία
– Σκέψεις παλιές
– Οικονομική σταθερότητα

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Φροντίστε τον εαυτό σας πολύ περισσότερο. Τώρα έχετε και τον χρόνο που απαιτείται, για να ασχοληθείτε με τους φίλους και την οικογένεια σας.

Ταύρος

Για τους δικούς του λόγους, ο άνθρωπος σας, σας θέλει πολύ πιο κοντά του, και μάλλον να σκέφτεται ακόμη και για μια επίσημη δέσμευση – γάμο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

ερωτικη χαρτομαντεια Δίδυμοι

Όλα τα έχετε δοκιμάσει εσείς. Τώρα χρειάζεται και από την μεριά του συντρόφου σας, να ανεβάσει τους ρυθμούς του, για να πιάσει την πρόοδο σας.

Καρκίνος

Έχετε καταφέρει και έχετε αφήσει στο παρελθόν σας, τις άσχημες αναμνήσεις. Τώρα χρειάζεται να ανοίξετε και τα μάτια σας, για να δείτε τις άλλο υπάρχει γύρω σας.

Λέων

Πολλά τα καλέσματα που έρθουν από τους καλούς σας φίλους, προκειμένου να γνωρίσετε κάποιον, που καιρό τώρα έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του.

zwdia-fotia

Παρθένος

Οι μέρες έχουν για εσάς, πολύ τρέξιμο για την οικογένεια και τα επαγγελματικά σας. Τουλάχιστον το αποτέλεσμα θα είναι μόνο θετικό και μόνιμο.

ερωτικη χαρτομαντεια Ζυγός

Το καινούργιο φλερτ που σας περιτριγυρίζει, έχει ήδη κάποια δέσμευση επάνω του, και μάλλον αυτό σας έχει κάνει να θέλετε ήδη να το διακόψετε.

Σκορπιός

Μέσα στους χώρους της εργασίας σας, καλό θα ήταν να έχετε μια πιο προσεχτική συμπεριφορά και σωστή εικόνα, καθώς υπάρχει πολύ παρασκήνιο.

αγαπη

Τοξότης

Το συντροφικό σας έτερο, θέλει να σας φέρει πιο κοντά του, και πιθανόν μέσα στις επόμενες ημέρες, να λάβετε προσκλήσεις για να γνωρίσετε τον οικογενειακό του κύκλο.

Αιγόκερως

Υπάρχουν προβλήματα, και μεγάλα μάλιστα…με τον άνθρωπο σας! Η συνεννόηση και οι επαφές έχουν γίνει δύσκολες, το ίδιο πια και η δική σας συμπεριφορά.

ερωτικη χαρτομαντεια Υδροχόος

Δύο προσωπικότητες, ζητούν να κερδίσουν την καρδιά σας. Τώρα θα δείτε και από τις δύο πλευρές, τις αληθινές τους προθέσεις και σχετικές πράξεις.

Ιχθείς

Είστε άμεσα διαθέσιμοι, για να βρείτε μια καινούργια αισθηματική αγκαλιά. Καλύτερα από τώρα, να μην ρίξετε κάν ματιές στον πρώην σας που ήδη σας ψάχνει.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.