ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 10.12 Πέμπτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 10.12 Πέμπτη

 

Η Κάρτα λενορμαντ της Πέμπτης 13. Το Παιδί (Βαλές Μπαστούνι)

Ερωτική ανωριμότητα, νέος έρωτας, πρώτος απόγονος, επέκταση εργασιακών δράσεων.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

 

ζωδια – Κριός:  Με ρεαλισμό και δράση, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες της ερωτικής σας ζωής. Απομονωθείτε λίγο και δείτε τι πραγματικά επιθυμείτε

 

ζωδια – Καρκίνος: Ρίξτε τους τόνους και μην ακολουθείτε…τους ρυθμούς των τρίτων. Αν κάτι δεν σας ευχαριστεί, ανακοινώστε το ευθέως και πάρτε τις αποστάσεις σας.

 

ζωδια – Ζυγός: Κολακευτικά λόγια θα σας φτιάξουν την διάθεση. Πολλές και οι επιβραβεύσεις σε άλλους τομείς που θα σας δώσουν τα κίνητρα για ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια.

 

ζωδια – Αιγόκερως:  Δεχτείτε τις αλλαγές που σας προτείνονται από τον άνθρωπο σας…είναι για το καλό σας.  Ιδίως αν έχετε σχέση με ζωδιο της φωτιάς, τότε όλα είναι πιθανά.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

 

ζωδια – Ταύρος: Η πραγματικότητα δεν σας είναι τελικά τόσο ευχάριστη. Αν ο άνθρωπος σας, δεν επιθυμεί να ξεμπλέξει με τις κακές συνήθειες του παρελθόντος…τότε πάρτε τις αποφάσεις σας.

 

ζωδια – Λέων: Μυστικές συναντήσεις με το παρελθόν είναι στο μενού των ερχόμενων ημερών. Πολλά και αυτά που πρέπει να προσέχετε…αν δεν θέλετε αποκαλύψεις.

 

ζωδια – Σκορπιός: Δεν έχετε καμία καλή διάθεση για συζητήσεις. Κάντε λίγη υπομονή μέχρι τις 12/12,  που οι επικοινωνίες θα αποκατασταθούν με όλους.

 

ζωδια – Υδροχόος:  Κοιτάξτε κατάματα τις προκλήσεις και μην αφήνετε τις υποθέσεις τις ερωτικές στην τύχη τους, ή απλά στον ανέμελο σχολιασμό των τρίτων. Κινητοποιηθείτε….άμεσα και έξυπνα!

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

 

ζωδια – Δίδυμοι: Δεν σας αφήνουν να σκεφτείτε ανέμελα και αισιόδοξα. Πολλές οι καθυστερήσεις και οι αγκυλώσεις, που θα ξεπεραστούν όμως, το προσεχές διάστημα.

 

 

ζωδια – Παρθένος: Πολλά τα ενεργά μέτωπα και ταυτόχρονα. Οι μέρες μέχρι τις 18/12, σας θέτουν ερωτήματα από τον άνθρωπο σας, που πρέπει να απαντηθούν.

 

ζωδια – Τοξότης: Δεν έχετε και πολλή καλή σχέση με την απιστία. Όμως οι μέρες είναι πονηρές και σας παρασύρουν σε περιπέτειες, που θα σας αποσυντονίσουν από τις συνήθειες σας.

 

ζωδια – Ιχθύς: Πολλοί οι περιορισμοί που έχετε εσείς οι ίδιοι επιβάλλει στον εαυτό σας. Αυτό δεν βοηθάει όμως σε καμία περίπτωση την ομαλή και θετική εξέλιξη της σχέση σας.

tarw-taro-xartomanteia