ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 11.02 Σαββάτο

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 11.02 Σαββάτο

Η κάρτα λενορμαντ του Σαββάτου 26. Το Βιβλίο (Δέκα Καρό)

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Ερωτικές εξηγήσεις
2) Σχέσεις που εξελίσσονται
3) Νέα επιχείρηση

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Μην κάνετε πειράματα με τον άνθρωπο σας. Υπάρχει μια σειρά από αντιδράσεις, που σας πλησιάζουν και θα σας ζητήσει εξηγήσεις για τα πάντα.

ζωδια – Καρκίνος: Δεν υπάρχει άλλο περιθώριο χρόνου για κανέναν μέσα στην σχέση σας. Είτε θα είστε μαζί και καλά, είτε απλά θα πρέπει να τραβήξετε χωριστούς δρόμους.

ζωδια – Ζυγός: Δεν χρειάζεται να πιέζετε κανέναν για να σας δώσει τις απαντήσεις που προκαλεί η ανασφάλεια σας. Ασχοληθείτε και την κοινωνική σας ζωή.

ζωδια – Αιγόκερως: Το μέτρο αυτήν την εποχή, δεν υπάρχει στην ζωή σας. Χρειάζεται να ξαναβρείτε τον παλιό καλό εαυτό σας, και να θέσετε τα όρια σας σε όλους.

Διαβαστε τις αναλυτικες  προβλεψεις Πανσεληνου 11/02 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Εσείς και οι άστατες σας συμπεριφορές, έχουν τρομάξει τον άνθρωπο σας. Θα πρέπει να χαλαρώσετε και να βρείτε την ισορροπία σας.

ζωδια – Λέων: Κάποια παλιά σας ερωτική ιστορία θα σας προσεγγίσει και θα θελήσει να μιλήσετε για υποθέσεις του παρελθόντος. Σκεφτείτε το σοβαρά.

ζωδια – Σκορπιός: Μια μέρα που έχει από όλα. Συναντήσεις με ευχάριστες πρόσωπα, καλά νέα σε οικονομικά και ατελείωτο φλερτ και κατακτήσεις.

ζωδια – Υδροχόος: Αυτές τις ημέρες που το σύμπαν σείεται το καλύτερο, που έχετε να κάνετε είναι να μην υποσχεθείτε πολλά, στον άνθρωπο και στα οικεία σας περιβάλλοντα.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Εσείς δεν έχετε αυτήν την εποχή κάποιον να σας γεμίζει την καρδιά. Δεν πειράζει. Οι μέρες του νέου μήνα έχουν καινούργιο μήνα και πιο ισχυρά οικονομικά.

ζωδια – Παρθένος: Δεν πειράζει που δεν χτυπάει το τηλέφωνο. Αυτό που χρειάζεται είναι να είστε εσείς καλά, με τον εαυτό σας και όλα τα άλλα θα έρθουν.

ζωδια – Τοξότης: Κοιτάξτε πιο αναλυτικά, αυτά που συντελούνται μέσα στην σχέση σας. Ίσως και να βρείτε τι είναι αυτό που δημιουργεί τις αναστατώσεις στο μεταξύ σας.

ζωδια – Ιχθύς: Δεν μπορείτε να κρατάτε δύο ανθρώπους μέσα στην καρδιά σας. Ο ένας τελικά θα είναι και ο χαμένος. Καλύτερα ξεκαθαρίστε την ηθική και την θέση σας.